Konu: omayra
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2008, 13:39   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
omayra

Bir hayal kur içinde, sevgili barındıran.

Bir düş olsun bu sevgili , senin için hayalden öteye geçemiuycek olsa bile. Bir isim ver ona, seslendiğinde dönüp bakabileceği. Ben omayra dedim ona bu ismi oda sevdi... Kurduğun hayali sevgilinin sureti, benzemesin hiç 1 aşkına yada başka bir aşk tarafından hunharca katledilmiş. bir başka aşka..

Gözümü kapatıp daldığım her derin uykuda vurgun yemişim uyanırken. Basınç odası sessizliğinde odam.

Bedenim uyanmış ama ruhumu cıkartamamışım, hala derinlerde hayallerim. Bunu ne ben farkede bilmişim ne de sen omayra..

Uyanmak bile istemedğim anların biri, düş mü yoksa gercek mi die karasız kaldığım anların bütünlüğünde rasladığım ona . Adını sormak hiç geçmedii aklımdan. Biliyordum cünkü, ben verdim bu ismi ona. Onun adı omayra..

Sanki tanrı seni tanımam için koymuştu o kurşun yarası gamzeyi yanağına. Kızıl beline kadar saçların kıvrım kıvrımdı görebildikleriylemi güzeldi bu gözler yoksa her görülen bu gözlerlemi güzel.. Hiç aklımdan cıkmayan, düşlerimi süsleyen o kadın vucut bulmuştu sanki soluduğum havada. Artık uyuduktan sonra değil, uyurken de yatağımda ve uyandığımda da...

Omayrasına kavuşmak için uyumak isteyen adam artık düşman olmuştu uykuya. .

Aldatmıştım seni omayra.. Sadıktım oysa rüyalarımda. Hiç girmemişti rüyalarıma senden başka herhangi bir başka ...,
Ne ben almıştım rüyalara nede sen geç kalmıştın uykumun kıyısına, 2miz dalmıştık hep derinlere, mercan kıyıda olmaz diye, uyanmamacasına el ele..

Artık yoksun düşümde. Yok oldup kayboldun 1den bire. Görmüyorum artık, derin uykularımın hiç birinde. Rüyada görmüyorum ya. Boşver o uzun hikaye.. Doğru söyle Omayra bana mı küstün, ya da aşkın bitti. Üçüncü bir ihtimal varmı ki ? girermisin bir başkasının rüyasına?!

Anlamıyorum seni, beni mi kıskandın yoksa aşkımı mı. Ben ayırmadım oysa bribirinizden hiç birinizi.
Kurduğum düştün yıllarca, ben sana aşıkken asıl onu sevmişim.. Tek düşümü gercek eylemiş(ti) tanrı..

Rüyalarımda yaşatmayı bilmiştim seni. Ama Gerceğini 1 cırpıda öldürdüm.! Öldürdüğümü dirilttim. Bidaha öldürmemek için driltmesemiydim.. Kaza da değildi belki.Bilerek planlı bir cinayetti. Hafifletici sebeler sunmadan kimseye . BEN YAPTIM BEN ÖLDÜRDÜM diye haykırmanın getirisiydi..

Napıyim omayra Beceremiyorum aşkı, artık oyun hamuru kıvamında ilişkiler. Herkesin Kalıbına göre şekil alıyor sevgiler. Mutlu aşklar katilinden ağır sözler belki ama sakın sen üzerine alınma.

Faili mechul olmamış işlediğim hiç bir cinayet. Suçlu aşklar polisi, mutlu aşkın katili olarak yakaldı beni. Hakim cezayi kesti. Kalabalıkken bile yanlızlığa, Yanlızken uğultuya mahkum etti.

Suyuna küsmüş 1 balık gibiyim sanki, hangi denizde yüzsem gözümü yakan hep aynı tuz acıtır beni.

Bişey sorcam sonkez sana;

Beni Kurtarmak için hafifletici bir sebeb lazım, omayra'm varmı senin aklında?
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla