25-01-2008, 21:27
|
#1 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | G.Antep Hazırlıkları Tamamlandı | |  G.Antep Hazırlıkları Tamamlandı Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bugün öğlen saatlerinde kampa giren Siyah-Beyazlılarımız, son hazırlığını akşam yaparak maç saatini beklemeye başladı. Antrenmana Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı ve sağ dizinde ağrıları bulunan Higuain katılmadı. Toplu ısınma hareketlerinden sonra 5'e 2 pas çalışması yapan Ekibimiz, çift kale maçın ardından duran top organizasyonları yaparak idmanı bitirdi. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, idman sonrasında Gaziantepspor maç kadrosunu açıkladı. Kadroda şu oyuncularımız bulunuyor: "Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Batuhan Karadeniz, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Ali Tandoğan, Tello, Ricardinho, Serdar Özkan, Cisse, Bobo, Aydın Karabulut, Delgado, Nobre, Holosko."
__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM! |
| |