Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2008, 21:30   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çankaya Üni.:71 - Beşiktaş Cola Turka:79

BASKETBOL » HABERLER
Click the image to open in full size.
Çankaya Üni.:71 - Beşiktaş Cola Turka:79
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, TBBL'nin 13. haftasında Çankaya Üniversitesi'ni deplasmanda 79-71 mağlup etti.
Başkent'te oynanan mücadeleye Ayşe Dilek Ünüvar'ın basketi ile başlayan Siyah-Beyazlılarımız, ilk 5 dakikalık bölümü 10-9 üstünlükle geçti. Takımımız, rakibiyle arasındaki farkı açtığı ikinci bölümün sonlarına doğru savunmasında açıklar verince fark azaldı ve ilk periyot 18-21 üstünlüğümüz ile geçildi.
Mücadelenin ikinci çeyreğine Çankaya Üniversitesi'nin basketi ile başlanırken, ev sahibi ekip ilk 2,5 dakikada bulduğu sayılarla önce geçerek 27-21'lik skorla farkı da 6 sayıya çıkarttı. Zanze'nin üst üste basketlerine Nilay ve Nazlı Güler katkı yapmasına rağmen rakibimiz başarılı hücumları ile 37-27'lik skorla farkı 10 sayıya kadar çıkarttı. İlk yarının son bölümlerinde Lovelace devreye girdi ve Ekibimiz farkı 3 sayıya kadar indirdi. Rakibimiz soyunma odasına 40-37'lik üstünlükle gitti.
Üçüncü periyoda Lovelace'in basketi ile başlayan Siyah-Beyazlılarımız, Vanessa ve Nilay'ın da katkılarıyla tekrardan öne geçti. Üçüncü periyodun ilk 5 dakikalık bölümünü 42-47 üstünlükle geçen Takımımız, son dakikalarda rakibinin ataklarını durduramayınca fark kapandı ve son periyoda 56-55 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile girildi.
Büyük bir çekişmeye sahne olan son periyodun ilk sayısı Lovelace'ten geldi ve yeniden öne çeken Siyah-Beyazlılarımız, ilk 6 dakikalık bölümü 61-66 önde geçti. Oyunun son dakikasına 5 sayılık farkla (68-73) giren Takımımız, üstünlüğünü kaptırmadı ve zorlu mücadeleden 79-71 galibiyetle ayrıldı.
Takımımız'da Lovelace 29 sayı atarak galibiyetin mimarı oldu. Nilay Yiğit 15, Şaziye 10, Vanessa ve Zanze 8'er, Ayşe Dilek Ünivar 5 ve Nazlı Güler de 4 sayı ile kaydetti.

__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline