27-01-2008, 11:53
|
#1 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  |  Beşiktaş:3 - Gaziantepspor:1
Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Gaziantepspor'u 42. dakikada Cisse, 77. dakikada Nobre ve 88. dakikada Ricardinho'nun golleriyle 3-1 mağlup etti. Beşiktaş'tan yılın bombası
Yöneticiler, "Yeni oyuncumuzu pazartesi veya salı günü İstanbul'a getireceğiz" derken, Beşiktaş'ın Tottenham'lı Gardner'ı kiralayacağı öğrenildi.  Baki ve Toraman cezalı
Sakatlıklar nedeniyle defansta sıkıntı yaşayan Beşiktaş, 2 önemli isminden daha yoksun Kayseri'ye gidecek.  Demirören yine protokolde oturmadı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçen haftaki gibi protokol tribününde oturmadı.  Seba: Kırgınım Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, acı konuştu! Türk futbol camiasında taraflı tarafsız herkesin sevdiği Seba, "Beşiktaş'a bir küskünlüğüm var, bunu saklayacak değilim" dedi.
__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM! |
| |