Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2008, 17:02   #8
burki8686

burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bobo nun o kadar kötü oynadığını düşünmüyorum. Hücumda verkaçlarla çok boşluklar bulduğumuzu farketmişsinizdir bobo da bu ver kaç olaylarını çok iyi yapıyor dier oyunculara yer açıyor. Gol atarsa zaten açılacaını düşünüyorum. Belki bir maç dinlendirilebilir ama bobosuz olmaz oynamadığında zaten boşluğu görülecektir...
Evet bobo oynayınca boşluklar oluştuğu doğru ama genelde bizim orta sahanın gerisindeAntep ne zaman adam gibi ikili paslarla cıktı kalemeizde hep tehlike gördük ama Allahtan takım değiller.Bence bu kadar cok forvetle oynamak risk yani bu benim şahsi görüşüm.Ezikler her mac tek forvet oynuyo ama kabul edelim ki bizden daha fazla gol attılar ve nerdeyse doğru düzgün atak yaptırmadılar.Hani arkayı kolloayacak bir ön libero ile hem tello hem delgado hemde hem de cisse rahatlar.Ayrıca her karşı atakta yüreğimiz ağzımıza gelmez.Valla topu bir kaptırdık mı karsı takımın hücüm elemanları toraman ve bakiyle birebir kalıyorlar.Bilmiyorum bu taktik ofansta iyi ama takım savunmasını zaafa uğratıyor.Arkada bi zago bi ronaldo yok ki bu pozisyonları kurtarsın.Bu savunma anlayışı ile riske girilmemeli.Çekirge misali olmayalım..Bobodan vazgeçilemez tabiiki ama besiktas formasıda kutsaldır.İsimlere değil emek sarfedene verilir.Form tutana kadar dinlendirilmeli kanımca.

Konu burki8686 tarafından (27-01-2008 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir..
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla