Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2008, 02:30   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
hido, boston'u yıktı

Hido Boston'ı yıktı: 96-93
Sahasında ligin en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı olan Boston Celtics'i konuk eden Orlando Magic, rakibini Hidayet Türkoğlu'nun son saniye basketiyle 96-93 mağlup etti.

NBA'de gecenin maçında Orlando Magic sahasında Boston Celtics'i 96-93 mağlup etti.

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Hidayet, 27 sayılık performansını galibiyeti getiren son saniye basketiyle süsledi.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Bu sezon gösterdiği performansla takdir toplayan milli oyuncu Hidayet Türkoğlu, bir kez daha takımının en skorer ismi olurken, son saniye basketiyle geceye damgasını vurdu.
Orlando Magic ilk yarısını 46-43 yenik kapattığı maçın üçüncü periyodundaki 32-19'luk serisiyle galibiyete uzanırken, bitime 14 saniye kala Ray Allen'ın basketiyle 93-93'lük eşitliği sağlayan Boston, Hidayet Türkoğlu'nun son saniye üçlüğüne engel olamadı.
Sezonun en iyi galibiyet yüzdesine sahip olan rakibine karşı bu sezon evinde ikinci kez kazanan Orlando Magic'de 39 dakika ile en çok süre alan isim olan Hido, 18/8 saha içi isabetiyle 27 sayı kaydederken, 6 ribaunt, 3 de asist yaptı. Son 5 maçta 4. galibiyetini alan ev sahibi ekipte Dwight Howard 18 sayı-16 ribauntla 'double-double' yaparken, Rashard Lewis 15 sayı-6 ribaunt, Maurice Evans da 11 sayı-3 ribaunt-3 asistle katkı yaptılar.
Bu sezon 8. kez kaybeden Boston Celtics'de ise sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Kevin Garnett'in yokluğunda Paul Pierce 24 sayı-9 ribaunt-4 asist, Ray Allen 17 sayı, Raja Rondo da 15 sayı-5 ribaunt-5 asistle oynadı.

ntvspor.net
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla