Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2006, 12:21   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Unhappy Grekoromen Güreş Genç Milli Takım Linç Edilmek İstendi

Sporcular, Elmadağ’da kendilerini taciz eden alkollü gençleri dövdü. Kavgaya ilçe halkı da karıştı

200 kişi av tüfekleri, testere ve bıçaklarla kampı bastı. Abdülsamet Uğurlu bacağından bıçaklandı


KAMP ERKEN BİTTİ


GENÇ Milli Grekoromen Güreş Takımı’nın Elmadağ’daki kampına, ilçe halkı tarafından saldırıda bulunulduğu öğrenildi. Kamp yapan milli takımın, geçtiğimiz hafta içinde yaşanan tatsız olaylar nedeniyle çalışmalarını bitirmek zorunda kaldığı ortaya çıktı. Antrenör Hasan Arı, olayların bir grup alkollü gencin sporculara sözlü taciziyle başladığını açıkladı.


SÖZLÜ SATAŞMA


SPORCULARDAN Abdülsamet Uğurlu ile Abdullah Soytürk, 15-16 kişilik alkolü bir grup tarafından sözlü saldırıya uğradı. Bunun üzerine kampta bulunan sporcular, Elmadağlı gençlere saldırdı. Daha sonra yaklaşık 200 kişilik bir grup ellerinde av tüfekleri, çapa, kürek, bıçak gibi kesici aletler ve hatta elektrikli testereyle milli takımın kamp yerini bastı.


POLİS KORUMASI


BURADAKİ kavga sonucunda sporculardan Abdülsamet Uğurlu bacağından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı, Ramazan Üzüm’ün de aldığı odun darbesiyle eli yarıldı. Antrenör Hasan Arı’nın telefonu üzerine olay yerine gelen polis, kalabalığı ancak havaya ateş açarak dağıtabildi. Polis, daha sonra milli takım sporcularının kampını koruma altına aldı.


20 KİŞİ GÖZALTINDA


ERTESİ gün polise giderek şikayetçi olan antrenörler, olaylara karıştığı belirlenen 20’den fazla gencin emniyette ifadelerinin alındığı ve olayın mahkemeye intikal ettiği öğrenildi. Öte yandan Elmadağ Kaymakamı Mehmet Okur, Güreş Takımı’nın kamp yerinin basılması gibi bir olayın söz konusu olmadığını ve çıkan haberlerin de doğru olmadığını söyledi.

13.06.2006
Kaynak: Star Online
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline