Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2008, 08:31   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kurtarıcı diyor ki...

Ligin ikinci yarısında rakip fileleri 3 kez havalandıran Cisse geleceğe umutla bakıyor: 'Artık daha fazla gol atacağımı söylemiştim. 2008 Beşiktaş'ın senesi olacak.'
28.1.2008



Röportajı hatırlattı
FANATİK’e verdiği röportajda, “2008 benim yılım olacak. Daha fazla gol atacağım ve kariyerimdeki ilk şampiyonluğu kazanacağım” diyen Edouard Cisse sözünü tutmaya başladı. Ligin ikinci yarısında fırtına gibi esen Fransız yıldız, DİSKİ ve Kasımpaşa’dan sonra Gaziantepspor filelerini de havalandırmayı başardı. Taktik gereği daha çok hücumlara katıldığını söyleyen Cisse, “Hocam, top bizdeyken kaleye daha yakın olmamı istedi” diye konuştu.
‘Sıra şampiyonlukta’
Futbol yaşamı boyunca da hep kaleye yakın oynadığını dile getiren Edouard Cisse, “Benim gerçekte nerede oynadığım değil, takımın bana nerede ihtiyacı olduğu önemlidir. Ben de elimden geleni yapıyorum. Daha önce iyi takımlarda forma giydim ancak hiç şampiyonluğa ulaşamadım. Size de söylediğim gibi gollerimi atmaya başladım. Şimdi sıra şampiyonluğa ulaşmakta” ifadesini kullandı. Cisse, önceki günkü maçta bir de asist yapmıştı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla