Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2008, 13:51   #37
sahan1903
 
sahan1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Barbaros Beşiktaş'ta...

Ön libero arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Barbaros Barut'la anlaştı. Siyah-Beyazlılar genç oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
28.1.2008



Beşiktaş, ön libero arayışını Kasımpaşaspor forması giyen Barbaros Barut'la sonlandırdı. Beşiktaş yönetimi Kasımpaşaspor'la anlaştı ve Barbaros Barut'u sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
Bir televizyon kanalında transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Barbaros Barut, 1985 Almanya doğumlu. Bayern Münih alt yapısında 12 yıl oynadığını belirten Barbaros, futbol hayatı boyunca 2 hayali olduğunu bunlardan birisinin Bayern Münih forması giymek diğerininse Türkiye'nin büyük takımlarından birisinde oynamak olduğunu söyledi. Barut, "Beşiktaş forması giyerek hayalimi gerçekleştirmiş olacağım" dedi.

Barbaros Barut, röportajında şunları söyledi: "Duyduğumda inanamadım. Oturup ağladım. Beşiktaş'a karşı oynadığımda taraftarın 1-2-3 diyerek başladığı tezahuratla, maça çok iyi konsantre olmama rağmen tüylerim diken diken olmuştu. O tezahurattan çok etkilenmiştim. Beşiktaş forması giyecek olmak benim için çok büyük bir hayal. 2 hayalim vardı. Biri Bayern Münih forması giymek diğeri Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynamaktı. Küçükken çok koyu hatta fanatik derecede Beşiktaşlıydım. Hatta Beşiktaş'ta oturuyorum. Beşiktaş forması giyerek hayalimi gerçekleştirmiş olacağım. Sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacağım. Sonra kulüpler oturup yeniden görüşecekler".


Barbaros Barut kimdir?
Barbaros Barut 26.01.1983 Almanya doğumlu. Futbola Almanya'da Bayern Münih'in altyapısında başlayan ardından Unterhaching, Greuther Fürth ve Rot Weiss Essen'de forma giyen Barbaros Barut, 1.83 cm. boyunda ve 76 kilo. Barbaros Barut Kasımpaşaspor'da 23 numaralı formayı giyiyordu.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
sahan1903 Ofline