Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2008, 19:10   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Huelva'dan 'Beto' açıklaması

Huelva'dan 'Beto' açıklaması
İspanyol kulübünün yöneticileri, siyah beyazlıların Beto’yu alması halinde, ara transfer döneminin son günlerinde yeni bir oyuncu alacaklarını duyurdular.

Click the image to open in full size.


Üst üste 6. galibiyetini almasına rağmen defansında ciddi sorunlar yaşayan Beşiktaş'ta yabancı stoper arayışında sona yaklaşılırken, siyah beyazlılara İspanya'dan sevindirici bir haber geldi. Recreativo Huelva Kulübü, Beşiktaş'ın "Beto" lakaplı Roberto Luis Gaspar Deus Severo'yu alması halinde, ara transferin tamanlanmasından önce yeni bir oyuncu alacağını duyurdu.

İspanyol kulübünün yöneticileri, yaklaşık iki hafta önce Beto için gelen Beşiktaşlılardan cevap beklendiğini kaydetti. 31 Ocak tarihinde dolacak olan ara transfer döneminin sonuna kadar Beşiktaş'ın Beto'yu alması halinde Recreativo Huelva da orta sahada defansa dönük görev yapabilen bir futbolcu almak istiyor.

Topçu, Drpic'i izleyecek

Bu arada Villarreal Kulübü'nün hafta başında Arjantin'in River Plate takımından aldığı 21 yaşındaki forvet oyuncusu Marco Ruben, Recreativo'ya kiralandı. Ruben hemen Getafe ile oynanan ve 3-1 kaybedilen maçın kadrosuna alındı. Sakatlıktan yeni çıkan Ersen Martin ise takım kadrosuna dahil edilmedi.

Siyah beyazlı yönetim, Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda Zapotocny, Beto ve Dinamo Zagrebli Drpic arasında tercih yapacak. Öte yandan Beşiktaş Antrenörü Mutlu Topçu, Antalya'da kamp yapan ve bugün hazırlık maçı oynayacak D.Zagreb'de Drpic'i izleyecek ve raporunu teknik heyete verecek.

İsmail Er-Hürriyet
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline