Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 00:40   #10
disappear
Kıdemli Kartal

disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

öncelikle tello transferine bir açıklık getireyim fikret demirel ve bir kaç ytane alt yapı hocası sporting te başka bir oyuncuya bakmak için tigana zamanında gittiler fakat izlemeye gittikleri oyuncudan çok tello nun çok değişik ve Beşiktaş'a daha uygun olduğunu fark ettiler. Türkiyeye dönünce hemen rapor verdiler. Fakat o sırada tigana il Beşiktaş'ın yolları ayrıldı ve iyi hatırlayın samet mi ertuğrul hocamı arasında seçim yapılırken her iki hocayada tello yu istermisin diye sorduklarında 2 side kabul etti ve daha hoca imzayı atmadan tello transfer edildi celal kolot un sayesinde. daha sonra Ertuğrul hocanın basın açıklamasında telleo transferinde bana yönetim bu oyuncuyu istermisin diye sordu bende biraz araştırdım ve kayserisporydakende portekiz ligini takip ettikleri söyleyip onay verdiğini söyledi tv karşısında.

balkan ülkelerinden bir oyuncu alacaklarını duydum ama kim olur bilemiyorum fizik olarak bize uygun birisi son zamanlarda milli formayıda giyiyor. alacaklarmı göreceğiz hayırlısı ne ise o olsun.
disappear Ofline