Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 09:42   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rico Paşa'dan taktikler!..

Click the image to open in full size.
Rico Paşa'dan taktikler!..
Brezilyalı yıldızımız Ricardinho, Kasımpaşa ve G.Antepspor maçlarında kenardan verdiği taktiklerle çok konuşuldu

Beşiktaşımız'da Ricardinho’nun Kasımpaşa ve Gaziantep maçlarında kenardan verdiği taktiği konuşuluyor. Sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan Brezilyalı yıldızımız, Kasımpaşa maçında yedek soyundu. Takımımız 2-0 geriye düştükten sonra bir anda kenardan fırladı saha kenarına geldi, takım arkadaşlarına taktik verdi. Özellikle kanatları kullanmalarını söyledi ve Beşiktaşımız sahadan 4-2 galip ayrıldı.
Rico Paşa bu sefer Gaziantep maçında yine sahneye çıktı. Siyah beyazlılar da alışkanlık haline gelen ilk golü yeme hastalığı yine tekrarlandı. Sambacı yine duramadı. Arkadaşlarını uyardı, goller geldi. Kendisi de sahaya girince bu taktiksel başarısını golle süsledi.
Kartal’daki bu olayı görenler tecrübeli futbolcuyu takdir ederken, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam da futbolcusuna teşekkür etti. Sağlam, Beşiktaş Futbol Takımı’nın bir aile olduğunu, başarı için herkesin birbirine yardımcı olması gerektiğini belirtti. Teknik patron gelişmelerle ilgili şöyle konuştu:
Sağlam’a yardımcı olmalıyız
"Oyuncularımın birbirlerine sahip çıkması beni mutlu ediyor. Ricardinho, Kasımpaşa ile yaptığımız lig maçında saha kenarına gelerek takım arkadaşlarını uyardı ve galibiyete ulaştık. Futbolu çok iyi biliyor, taktiksel ve değişikliklerde başarılı düşünceleri var. Kendisine desteğinden dolayı teşekkür ettim. Gaziantepspor maçında da gol yedikten sonra ki düşüncesinde haklı çıktı. Çünkü rakibimizin öne geçmesinden dolayı kendisine güven geleceğini ve daha açık oynayacağını söylemişti. Onlar da üstümüze geldi. Ama biz bunu iyi kullandık ve sahadan 3 puanı çıkardık."
Ricardinho, Ertuğrul Sağlam’a herkesin saha kenarında yardımcı olması gerektiğini belirtirken, "Takım olarak ortak hedefimiz şampiyonluk. Bunun için birbirinin eksiğini söylemek ve kapatmak zorundayız. Ben de bu bilinçle davrandım" diye konuştu.


Kaynak: Hürriyet
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla