Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2006, 15:44   #46
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Flaş ! Laurent Robert

Beşiktaş, Laurent Robert'i bitiriyorBeşiktaş ilk büyük transfer bombasını patlatmak üzere. Siyah-beyazlılar bir ara Galatasaray'ın da gündemine aldığı Fransız yıldızla her konuda anlaşmaya vardı.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPORGüncelleme: 16:29 TSİ 13 Haziran 2006 Salı
Click the image to open in full size.Lauren Robert bir dönem Newcastle United forması giymişti.Click the image to open in full size.

Beşiktaş, Galatasaray'ın anlaşma sağlayamadığı Fransız futbolcu Laurent Robert'in transferinde sona yaklaştı. Gizlilik içinde sürdürülen transferde 32 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla anlaşma sağlayan siyah beyazlılar, kulübü Benfica ile bonservis pazarlığını sürdürüyor.

Portekiz'in Benfica takımında bir yıl daha sözleşmesi olan yıldız futbolcunun transferinde teknik direktör Jean Tigana'nın da oldukça ısrarcı olduğu belirtildi.

Gelecek sezon serbest kalacak olan Laurent Robert'e Benficanın yüksek bonservis bedeli istemesi durumunda ise 1 yıl kiralık olarak transfer edileceği öğrenildi.

DELGADO DA BİTMEK ÜZERE
Delgado için de çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar bu transferde de sona yaklaşıyor. Arjantinli Mattias Delgado için Basel ve Beşiktaş arasında 1 milyon euroluk fark kaldığı bildirildi.

Arjantinli oyuncu için Basel kulübüyle yapılan uzun pazarlıkların ardından Beşiktaş yönetimi bonservis bedeli olarak 3,5 milyon euroya çıktı. İsviçre ekibi ise 4,5 milyon euro da diretiyor. Aradaki 1 milyon euroluk farkın bu hafta içinde yapılacak pazarlıklarla kapanması bekleniyor.

PANCU BURSASPOR'A VERİLDİ
Bu arada Beşiktaş'ın kadroda istemediği Rumen futbolcu Gabriel Pancu, Bursasporla anlaştı. Siyahbeyazlı kulüpteki alacaklarından feragat eden Pancu'nun başka bir takıma satılması durumunda ise Beşiktaş satıştan yüzde 35 pay alacak.

_Blackseagless_ Ofline