Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 15:32   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
On iki yaşında 8,5 aylık hamile






Click the image to open in full size.Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülen 12 yaşındaki çocuk 8,5 aylık hamile çıktı.


İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay iddialara göre şöyle gelişti: 1996 doğumlu D.R., karın ağrısı şikayetiyle annesi tarafından doktora götürüldü. Yapılan tetkiklerde 11 yaşındaki kız çocuğunun 8.5 hamile olduğu belirlendi. Anne S.R. doktor raporu ile birlikte savcılığa giderek şikayetçi oldu. Kız çocuğu verdiği ifadesinde kimin tarafından hamile bırakıldığını bilmediğini ileri sürerken baba C.R., dayı Vedat Y.'yi suçladı.
Kumkapı'da yakalanan Vedat Y. ise babanın arkadaşı Volkan.Y.'yi suçladı. Bunun üzerine savcılık polise baba C.R.'nin arkadaşı Volkan.Y.'nin de yakalanması talimatını verdi. Polis, Volkan.Y.'yi de yakalayarak savcılığa getirdi.
DNA TESTİ YAPILACAK
Kız çocuğunun çelişkili ifadeleri ve kızın dayısı Vedat Y'nin baba C.R.'yi suçlaması üzerine savcılık mahkeme kararıyla Vedat Y. ve Volkan Y.'nin DNA örneklerini aldı. Bebekten ise tehlikeli olacağı için kan örneği alınamadı. Kız çocuğunun kim tarafından hamile bırakıldığının belirlenmesi için anne karnındaki bebeğin doğması beklenecek. Bebek dünyaya geldikten sonra kan örnekleri alınarak karşılaştırılaştırılacak ve babanın kim olduğu belirlenecek. Babanın belirlenmesinin ardından mahkeme süreci de işlemeye başlayacak.
KIZ ÇOCUĞU PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRECEK
Hamile kaldığını 8.5 ay sonra öğrenen ve yaklaşık 15 gün sonra doğum yapacak olan D.R. savcılık tarafından mahkeme kararıyla koruma altına alındı. Küçük kız, İstanbul Valiliği'ne bağlı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'a gönderildi. Psikolog gözetiminde tutulan kız çocuğunu sürekli ağladığı ve doğum sancıları çektiği öğrenildi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla