Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2008, 12:50   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Higuain Beşiktaş'ta kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun dün aldığı kararla, 6+2 olan yabancı oyuncu kontenjanı, Beşiktaş yönetimi tarafından da olumlu karşılandı.


Siyah-Beyazlı yöneticilerin, bir süredir kadrolarına katmak için uğraştıkları yabancı defans oyuncusu konusunda daha rahat hareket edebilecekleri ve 6 şubat'a alınan transfer döneminin son gününe kadar önlerindeki farklı futbolcu alternatiflerini değerlendirmeye alacakları öğrenildi.
Öte yandan, bu sezon başında Arjanti'nin River Plate takımından transfer edilen ve yeni alınacak yabancı savunma oyuncusuna kontenjan açmak sebebiyle kiralanması gündemde olan Federico Higuain'in kadroda tutulacağı öğrenildi. Arjantinli oyuncu, geçtiğimiz hafta içinde şimdiye kadar hak ettiği alacaklarının ödenmesi koşuluyla Rosario Central külübüne gidebileceğini ifade etmişti.
Ayrıca uzun süren bir sakatlık dönemi sonrası yeniden takım arkadaşları ile beraber antrenmanlara başlayan Mehmet Yozgatlı, Siyah-beyazlı yöneticileri sevindirdi. Yozgatlı'nın yeniden takıma dönmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden yöneticiler, Mehmet'in tecrübeli bir futbolcu olduğunu ve şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdiler.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla