Yenilgi de yetti: 3-2
Copa del Rey'de; Valencia CF, Atletico Madrid'in konuğu olurken, mücadeleden 3-2 yenik ayrılmasına rağmen, deplasman golleriyle Yarı Final'e yükseldi.
Karşılaşmada 5 gol kaydedilirken, bunların ikisinde, topa son teması yapan oyuncular, kendi filelerini havalandırdı.
Valencia'da Miguel, 13. dakikada kendi filelerini havalandırırken, Agüero, 21. dakikada attığı golle Atletico'yu 2-0 öne geçirdi.
Atletico'da ise Cleber Santana, topu kendi filelerine göndederek, Valencia adına farkı 1'e indirdi. Mata'nın golü Valencia'ya 2-2'lik eşitliği getirirken, Valera, 63. dakikada Atletico'yu öne geçirse de, bu skor bir üst tur için yeterli olmadı.
İlk maçı kendi sahasında 1-0 kazanan Valencia, yarı finalist olurken, bir diğer yenilgi almasına rağmen deplasman golüyle gülen ekip ise, Getafe CF oldu.
İlk maçı Valencia gibi sahasında 1-0 kazanan Getafe, deplasmanda RCD Mallorca'ya 2-1 yenilirken, ikinci yarı finalist oldu.
Copa del Rey'de diğer 2 yarı finalist, Perşembe günü yapılacak FC Barcelona - Villarreal CF ve Athletic Bilbao - Racing Santander karşılaşmalarının ardından belli olacak.
__________________ |