Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2008, 11:17   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal yuvası (Yemen Ekşioğlu)

Akatlar Cola Turka Arena’da geçen hafta yeni bir Kartal Yuvası mağazası açıldı. Temennim Kartal Yuvası zincirinin yurt genelinde yayılması. Kartal Yuvası mağaza zincirleriden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy ve mağazalar Koordinatörü Bülent Bey ile gelen şikayetler konusunda dertleştik. Kendilerine özellikle çocuk bölümünde yeterli ürün sayısı bulunmadığı şikayetlerini ilettim. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin mağazalarını da gezdim. Kimse kusura bakmasın, sayısal bazda da kalite yönünde de Beşiktaş ürünlenirinin eline su dökemediler. İsteyen gitsin üç mağazada da ürün alış verişinde bulunsun, farkı çok iyi anlayacaktır. Beşiktaş’ın tek kusuru satış reyonlarının küçük olması. Bu konuda da sözü aldım artık taraftarlar rahat olsun. Zaten Hakan Aksoy ve arkadaşları da biliyor; ne Ülker, ne de Turkcell... Beşişktaş’ın en büyük sponsoru Kartal Yuvası’dır.
Ertuğrul Sağlam’ın
Kartal yuvası
Beşiktaş özkaynak düzeninden yetişmiş, en çok resmi müsabaka oynamış, kaptanlığını yapmış Rıza Çalımbay’ın bir konuşmasına kafam takıldı. Çalımbay, “Ertuğrul Sağlam’a verilen destek bana gösterilmedi” dedi... Başkalarını bilmem ama ben Ertuğrul Sağlam’a tam destek veriyorum. Neden mi? Lucescu, Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana dönemlerinde alt yapıdan kaç tane oyuncuyu yukarıda gördük? Hiç! O dönemde herkes, “Nerede Beşiktaş’ın altyapısı.... Yıllarca üst üste şampiyonluklar kazanan takımlar nerede... Şimdi yukarıda kim var?” diye tepki gösteriyordu. Rıza Çalımbay göreve geldiğinde çok sevinmiştim. Ama o, altyapı yerine Youla, Kürşat, Adem Dursunlar’ı tercih etti. Peki Ertuğrul Sağlam ne yaptı, geldiği ilk günden itibaren gençlere güvendi. Sağlam, “Ben istediğim oyuncuları aldım. Alt yapı oyuncuları da hak ettiklerinden dolayı buradalar” dedi... Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Batuhan Karadeniz, Aydın Karabulut, Ali Kuçik, Ethem Yılmaz, Bülent, Koray, Serkan, Gökhan... İşte Beşiktaş’ın sponsoru Kartal Yuvası!
Sadece bu düşünce ve bu çocuklara verdiği değerden dolayı Ertuğrul Sağlam’a sonuna kadar destek veriyorum. Çünkü Beşiktaş’ın kurtuluşu bu iki Kartal Yuvası’ndan geçer. Buna sahip olmak da taraftara kalıyor...
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla