Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2008, 13:13   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İkinci Bakkal dönemi!

İkinci Bakkal dönemi!

Gençlerbirliği, teknik direktör Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Bakkal'ın yardımcılıklarını Hayati Soydaş, Turgay Keskin, Temur Atalay ve Veyis Kamber yapacak.
İmza töreninde bir konuşma yapan basın sözcüsü, Muammer Akyüz, "Yine bir teknik direktör imzası için buradayız. Hocamızla geçtiğimiz sezon iki tarafın da rızası dışında bir ayrılık yaşandı. Nedenini şu an konuşmaya gerek yok. Sezon başından bu yana Türkiye rekoru kırarak 4 teknik adamla yolumuzu ayırdık. Bu bizim gibi istikrarlı bir kulübe yakışmadı. Hocamız zor bir görevi üstleniyor. Hocamız, bu zor durumun altından kalkacaktır. Umarım bu imza töreni, yakın yıllar içinde yaptığı son imza töreni olur" dedi.
Akyüz, teknik adamların görevden alınmasının Türkiye'nin bir gerçeği olduğunu belirterek, "Takım başarısız olunca ilk olarak teknik adamlar görevden alınıyor. Transferi yönetim yapıyor. Takım başarısız olduğunda yönetim kendini feshedemeyeceği ve tüm futbolcuları gönderemeyeceği için kabak teknik direktörlerin başına patlıyor. Cumhuriyetle yaşıt bir kulübün geleceğini tehlikeye atmamak için teknik adam değişikliklerine gittik. Burada hata varsa yönetimin de hatası vardır. Hatadan dönmek de büyük bir erdemdir. Biz, biraz fazla hata yaptık. İşallah Türk futbolu geliştikçe, bu hataları yapan yönetilerde istifa eder" diye konuştu.
İkinci kez takımın başına gelen Mesut Bakkal ise, "Çok duygusal anlar yaşıyorum. Yuvama döndüm. Kulüpte olduğum ve ayrı kaldığım dönemde basın bana çok destek oldu ve yol gösterdi. Kaliteli ve yürekli futbolcularda oluşan bir takıma, dar ama kaliteli bir taraftar topluluğuna geri döndüm. Yaşanması gerekenler yaşandı. Yollarımız yeniden kesişti. Oyuncularıma ve yönetime güveniyorum. Bülent Korkmaz ile yollar ayrılınca teklifi düşünmeden kabul ettim. Bu kadro ile ligde başarılı olacağıma inanıyorum. 18 puandayız ve kalan 14 haftada 21 puana ihtiyacımız var. Benim için önemli olan takımın düzlüğe çıkması, Bu kulüp bana çok şeyler verdi. Burada herkesin sinerjisine ihtiyacım var, 'Burada ateşten gömlek giydim' dememek hata olur. Bu takım Süper Lig'de yer almalı. Bu kulübün bir vizyonu var. Yapacağım tek şey bundan sonrasını planlamaktır" ifadelerini kullandı.


31.01.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla