Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2008, 17:55   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Gollerimle dönmek istiyorum"

Click the image to open in full size.
"Gollerimle dönmek istiyorum"

Beşiktaşımız'ın sezon başında River Plate takımından transfer ettiği Federico Higuain, bugün öğle saatlerinde İstanbul'dan ayrıldı.
Meksika'nın CF America takımına kiralık olarak verilen Arjantinli futbolcu, menajeri ve aynı zamanda babası olan Jorge Higuain'le beraber Madrid üzerinden Meksika'ya gitti.
Genç futbolcu, havaalanında DHA'ya yaptığı özel açıklamada kimseye kırgın olmadığını, Beşiktaşımız'da hiçbir sorun yaşamazken bazı sebeplerden dolayı Meksika'ya gitmesi gerektiğini ve 6 ay sonra daha iyi bir şekilde döneceğini ifade etti.
"KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM, 6 AY SONRA GOLLERİMLE GERİ DÖNMEK İSTİYORUM"
İstanbul'u ve Beşiktaşımız'ı çok sevdiğini belirten Higuain, "Beşiktaş'tan gittiğim için kimseye kırgın değilim. Gitmemin bazı sebepleri var. Ama bu gidişim 4 veya 6 ay sürecek. Burada kaldığım sürece herkes bana çok iyi davrandı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Artık Meksika'ya gidiyorum. Futbol hayatıma bir süre orada devam edeceğim. Önümüzdeki sezonun başında daha iyi bir şekilde Beşiktaş'a dönmek ve burada futbol oynamak istiyorum. İstanbul'u ve Beşiktaş'ı seviyorum. Burada çok güzel günlerimiz geçti. 4 ay sonra yeniden dönüp forma giymek istiyorum" dedi.
"FİLİP ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU VE ÇOK İYİ BİR İNSAN. ONUNLA OYNAMAK İSTERİM"
Arjantinli futbolcu ayrıca, Beşiktaşımız'dan gitmesinin sebeplerinden birinin, Holosko'nun transferinin olmadığını belirterek, "Holosko'nun transferinden sonra benim gönderilmemin bana göre bir bağlantı yok. Holosko çok iyi bir oyuncu ve çok iyi bir insan. Kesinlikle o transfer olduğu için ben kiralık gitmiyorum. Önümüzdeki dönem kendisi ile beraber oynamak istiyorum. Umarım 4-5 ay sonra gollerimle geri dönerim" şeklinde konuştu.
"EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ, ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ"...
Arjantinli futbolcu Beşiktaşımız'ın taraftarınada çok teşekkür ettiğini belirtirken "Ben bir takım sebelerden dolayı Beşiktaş'a bir süre ara veriyorum. Ama Beşiktaş taraftarlarını unutamıyorum ve onlarada çok teşekkür ediyorum. Umarım kısa sürede dönerim ve onlarla yeniden buluşurum. Yeniden geldiğimde gollerimle burada olmak istiyorum".
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla