Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 08:57   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Demirören:Bayrakları hazırlayın

Click the image to open in full size.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Beşiktaş amblemi taşıyan bütün takımlarımız, 2008 yılına Kulübümüz’ün ismine yakışan bir başlangıç yaptılar.
Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtan, kaybetmeyi hazmedemeyen, geriye düştüğü dakikalarda bile mücadeleden vazgeçmeyen Futbol Takımımız, Şampiyonluğun ve Fortis Türkiye Kupası’nın en güçlü adayıdır. BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup’ta grubunda 10 maçını da kazanarak tarih yazarken; gücünü, inancını, hedefini ve iddiasını ortaya koymuştur. Hentbol Takımımız’dan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’a, Atletizm’den Satranç’a kadar bütün şubelerimiz, zorlu maratonlarında, her katıldıkları turnuvalarda Siyah-Beyaz amblemimizi başarıyla temsil etmeye devam etmektedir.
Kulübümüz’ün ismini taşıyan bütün takımlarımıza destek olurken, büyük zaferlerimizi, büyük başarılarımızı kutlamak için de bayraklarınızı şimdiden hazırlayın. Bu yıl içerisinde sadece sportif başarılarımızın değil, Kulübümüz’ü çok ileriye taşıyacak yeni projelerimizin müjdesini ve mutluluğunu da sizlerle paylaşacağız.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Ben ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım, Kulübümüz’ün menfaatleri için gece gündüz çalışırken, sayıları az da olsa Beşiktaş’ı yıpratmak isteyen kişiler bizi hedef göstermektedir.
Şanlı tarihimize çok büyük katkılarda bulunan Şeref Bey de, Baba Hakkı Yeten de bu tarz kişilerin ağır eleştirilerine uğramıştır. Fakat unutulmasın ki; tarih, bu büyük Beşiktaşlılar’ın hizmetlerini yazar, haksız eleştirileri değil. Eleştirenler değil; elini taşın altına koyanlar, hizmet edenler tarih sayfalarında yer alacak, diğerleri o şanlı tarihin içinde
yok olup gidecektir.
En derin sevgi ve saygılarımla,
Yıldırım Demirören
BEŞİKTAŞ JK Yönetim Kurulu Başkanı

Konu Pritt tarafından (01-02-2008 Saat 09:19 ) değiştirilmiştir..
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla