Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 09:00   #3
Pritt

Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Güler misin ağlar mısın!

Drpiç transferi sabah İMKB'ye bildirildi, öğleden sonra 'Vazgeçtik' dendi. Aynı saatlerde Hırvat futbolcu konuştu: 'En büyük Beşiktaş!'
1.2.2008

‘Kalıcı olacağım!’
Stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta dün ilginç gelişmeler yaşandı. Sabah saatlerinde İMKB’ye gönderilen yazıda, “Dinamo Zagreb’li Dino Drpiç için görüşmelere başlanmıştır” dendi. Ancak daha sonra yıldız oyuncunun hareketli özel yaşamı ve çılgın karakteri nedeniyle transferde geri adım atıldı. Antalya’da takımıyla kampta bulunan tecrübeli oyuncu, “En büyük Beşiktaş... Hedefim, oynayacağım futbolla Beşiktaş’ta kalıcı olmak” diye konuştu.
‘Runje’yle de görüştüm’
Kartal'ın eski file bekçisi Vedran Runje’yle görüştüğünü söyleyen Drpiç, son gelişmelerden habersiz bir şekilde, “Beşiktaş’a transfer olmadan önce Vedran’la görüştüm. İstanbul’un güzel bir şehir, Beşiktaş’ın da büyük bir kulüp olduğunu dile getirdi. Yarın (bugün) yapılacak sağlık kontrollerinden sonra takıma katılacağım. Bomba gibiyim” dedi. Türkiye’deki futbolcular arasında Hakan Şükür’ü tanıdığını söyleyen Drpiç, Beşiktaş forması da giydi.
Namık Kemal KILINÇ/DHA
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla