Konu: Rota Biscan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 11:58   #7
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal'da rota Biscan

Click the image to open in full size.Beşiktaş, gözünü yine Dinamo Zagreb'te forma giyen Hırvat İgor Biscan'a çevirdi.



01 Şubat 2008 09:23 Drpiç transferinden vazgeçen Beşiktaş, gözünü yine Dinamo Zagreb'te forma giyen Hırvat savunma oyuncusu İgor Biscan'a çevirdi.

Yine Zagreb’ten>/b>

Stoper transferinde bir türlü beklenen bombayı patlatamayan Beşiktaş arayışlarını sürdürüyor. Dino Drpiç’ten hareketli yaşantısı ve çılgın davranışları nedeniyle vazgeçen Siyah-Beyazlılar, yine Dinamo Zagreb’ten bir isimle temasta... Antalya’da kampta bulunan Hırvat ekibiyle iyi ilişkiler içerisinde bulunan Kara Kartallar, yıllar önce de gündemlerine giren İgor Biscan’ı renklerine bağlamak istiyor. Aralık ayında Dinamo’ya imza atan Biscan’ın uzun süredir futboldan uzak kalması akılları karıştırıyor.

Tıpkı Koray gibi...

29 Yaşındaki futbolcu, tıpkı takımdan ayrılan Koray Avcı gibi hem orta saha hem de savunmada görev yapıyor. Bu arada Drpiç’ten kesin olarak vazgeçtiklerini söyleyen Sinan Engin, “Drpiç’in oyunculuğuyla ilgili bir sorunumuz yok. Fenerbahçe sezon başında kendisi için 2 milyon Euro teklif etmiş, bu belgeler bende var. Ancak bize Beşiktaşlılık duruşuna yakışacak oyuncu gerek... Zapotocny’nin sakat olduğu duyumlarını aldık. Şu anda transferde başladığımız yerdeyiz” dedi.

Fanatik
jaSmin Ofline