Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 13:20   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rize, Arıca ile prensipte anlaştı

Çaykur Rizespor'da Saffet Susiç'in görevine son verilmesinin ardından Erdoğan Arıca ile prensipte anlaşıldı. Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Saffet Susiç ile karşılıklı anlaşarak ayrılma yolunu tercih ettiklerini söyledi.
Beşiktaş maçına yeni hoca ile çıkmak için hemen çalışmalara başladıklarını ifade eden Ferah, ''Erdoğan Arıca daha öncede takımımızda görev yapmıştı. Kendisi ile yaptığımız görüşmede teklifimizi kabul etti. Kendisi ile sezon sonuna kadar anlaştık'' dedi.
Arıca'nın başarılı olacağına inandığını kaydeden Ferah, ''Ligde bulunduğumuz konum itibarı ile tehlike çemberinin içerisindeyiz. Hocamız da tecrübe sahibi. Hocamız ile en kısa sürede istikrarlı bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Ferah, resmi işlemlerin yetişmesi halinde bugün öğleden sonra imza töreni düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

-ARICA: ''ÇAYKUR RİZESPOR BULUNDUĞU YERİ HAK ETMİYOR''-

Erdoğan Arıca da Çaykur Rizespor'da yeniden göreve gelmekten mutlu olduğunu belirterek, ''Çaykur Rizespor ligde bulunduğu yeri hak etmiyor. Kadro olarak baktığınızda son derece kaliteli isimlerden kurulu. Bir an önce istikrarlı bir çıkış yakalayarak layık olduğumuz yere gelmek istiyoruz. Bunu başaracak yürekli futbolcular Çaykur Rizespor'da var'' dedi.
Arıca'nın yardımcılıklarını İlker Yağcıoğlu ve Hakan Tecimer, kaleci antrenörlüğünü ise Nejat Topal yapacak.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla