Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 18:12   #5
PascaL_NoumA_21

PascaL_NoumA_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
gogo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne yapılabılır bu durumdan sonra takım sampıyonluga gıdıyor dıyoruz bu saatten sonra sabredıp destek verıp beklememız gerekıyo ortamı germemıze gerek yok rakıplerımızın bıze yapamadıgını bız kendı kendımıze yapıyoruz
ayrıca her besıktaslının zıhnıyetı budur bu zıhnıyetı tasıyan hıcbır besıktaslıda aptal degıldır olayların herkes farkında ama sagduyulu olmamız gerektıgını bılıyor senın gıbıler böyle ortamı gererek takımı kaosa surukluyorsunuz bunun uzerıne yorum da yapma sacma olur tamam mı tellocum
bizde gidip takımı protesto edelim demiyoruz ki..ama k.bakmada yönetim de aptal yerine koyuyo bizi bgn oldugu gibi..yok gitmişler gordonu istemişler ilk sonra alamadık die drpici istemişler drpicten vazgeçince gordona bastırıp almışlar ya buna 3 yaşında bebe bile inanmaz..sana bişi diim mi her transfer takımı olumlu etkilemez böle saçma transferlerde bazen takımı olumsuz etkileyebilir şampiyonluktan edebilir..umarım böle olmaz ben yinede adamdan umutlu diilim eldekilerden iyisi yine alınmadı trabzonspor yolunda ilerliyoruz daha sonra sıradan bi takım olcaz ileriyi böyle görüyorum