Sinan Engin: Dünyanın en iyi savunma oyuncusunu transfer ettik
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Gordon Schildenfeld'in transferiyle ilgili konuştu. Engin, Fenerbahçe'ye de taş attı
Kartalhaber'e değerlendirmede bulunan Menajer Sinan Engin, ''Çok iyi bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gordon çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Biz bu oyuncuyu Drpic'i izlerken görüp çok beğenmiştik. Dinamo Zagrepli yöneticileri ikna etmemiz zor oldu ama harika bir oyuncu Beşiktaş forması giyecek. İddia ediyorum Fenerbahçe'nin yeni oyuncusu Maldorano'yu iyi transfer diyenler bakalım Gordon Schildenfeld'i izleyince ne diyecekler? Dünyanın en iyi savunma oyuncusunu transfer ettik. Bu müthiş transfer için Başkanımıza teşekkür ederim'' dedi.
Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Dino Drpiç'le aynı takımda yer alan ve takımıyla birlikte Antalya'da kampta olan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 23 yaşında ve 1.91 m boyunda.
Dinamo Zagreb'te oynadığı 32 maçta 2 gol atan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 2007 yılında Sibenik takımından transfer olmuştu.
Dinamo Zagreb'ten 2 Milyon avro bonservis bedeliyle alınan Schildenfeld, 2 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |