Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 00:45   #112
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
simdi biraz yorumumuza gelelim evet sinan enginin besiktasta olusunu begenmiyorum adamin sahsiyetiyle kisiligiyle alakali degil besiktasimda calisirken gercek veya degil bilemem besiktasimin adina leke getiren bir adami tekrar besiktasta gormek istemezdim yanlis anlasilmasin bunu yapti demiyorum ama bu konuda adi bile gecmemesi lazimdi ancak menajerligine hayatta bi lafim olmaz delgadoyuda besiktasa ilk oneren odur rbery gibi birinide besiktasa onermis ancak alinmamistir riberyide kesfeden odur ve getirdigi baya iyi topcularda olmustur ancak transferin yapilis bicminin yanlis oldugunuda vurgulamak lazim ayni seye benzedi bu olmazsa digerini verelim ama bu 2 milyon eder gibi ilk dusundugunde taraftar besiktasin kazik yedigini dusunebilir ancak kenan onerin bir lafi var sezon sonunda yapacaktik bu transferi ancak yasanan bazi sebeblerden dolayi (GOKHAN ZANIN TEKRAR BEL SPAZMI DIYE BIR SEYDEN SAKATLANDIGINDAN VE GUVEN VERMEDIGINDEN DOLAYI BURAYA DIKKAT) almak zorunda kaldi besiktasim bu adami ama daha yasi 22 bende melberg colloccini gibi bir adamin gelmesini isterdim tabiki ama holoskoya kufur edenlerin bugun agzinin suyu akiyor tellodada ayni seyler olmustu hele cisse transferinde millet yonetime demedigini birakmamisti ne oluyor beyler ne oluyor nedir bu memnuniyetsizlik
çok doğru bu sene yapılan transferlerde başarısız olduğumuzu söylemek çok yanlış olur. Diğer takımlarda büyük futbolcu diye lanse edilen bir çok oyuncu yarım sezondur takımlarının maçlarına bile çıkamıyorlar. Bizim ise bütün yük yabancılarımızın omzunda bu durumda yönetime ve teknik kadroya güvenmek ve beklemek en iyisi. Bu oyuncu hakkında hiç bir fikrim yok. Sinan Engin bu kadar iddalı konuştuğuna göre boş oyuncu olmadığı kesin umarım hayırlı olur...
dartheagle Ofline