Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
çok doğru bu sene yapılan transferlerde başarısız olduğumuzu söylemek çok yanlış olur. Diğer takımlarda büyük futbolcu diye lanse edilen bir çok oyuncu yarım sezondur takımlarının maçlarına bile çıkamıyorlar. Bizim ise bütün yük yabancılarımızın omzunda bu durumda yönetime ve teknik kadroya güvenmek ve beklemek en iyisi. Bu oyuncu hakkında hiç bir fikrim yok. Sinan Engin bu kadar iddalı konuştuğuna göre boş oyuncu olmadığı kesin umarım hayırlı olur... |
Yahu arkadaşlar Allah aşkına bi araştırma yapın, oturup düşünün önce ne yazacağım diye ne desem aklımdakileri en iyi bi şekilde foruma koyup paylaşabilirim diye, ondan sonra yorumunuzu yapın... Valla çok üzülüyorum. Neye inanacağımı şaşırıyorum. Rodrigo Alvaro Tello Yasin rumuz isimli arkadaşımızın beşiktaş sevdalısının yorumlarını tkip ederim ve çok da beğenirim ama kardeş bu sefer tarzın bence yakışmamış neden böyle bi yorum yaptın valla çok merak ediyorum. Senin yorumlarını özellikle okuduğumdan dolayı merak ediyorum bi bildiğin mi var? Bak 22 yaşındaymış Gordon, sonra defansın backbone'u yani belkemiği imiş, yeni hırvat takımının yıllarboyu değişmeyecek defansı olarak gösteriliyormuş bide Drpsiçin yerine diil de sezon sonuna planlanmış transferinin önlenemeyen sebepler nedeniyle erkene alınmış. Şimdi bu futbolcu hakkında bildiklerini adamakıllı biçimde paylaşacak olan var mı aranızda kardeşler??? Kafam karıştı yaaa
Eğer yukarda sayılan özelliklere sahip ise bu futbolcuyu gelecek sezonun sonunda dehşet fiyata avrupaya satarız bile....Örnek Holosko, Tello, Delgado bu adamlar manyak katkılı oynuyorlar daha da iyi olacaklar. Sakin ama beşiktaş adı geçtiğinde içindeki çılgını dizginlemekte güçlük çeken ben hislerim eğer beni yanıltmıyorsa bu adam defansımızı toparlayacak gibi...
Saygılar, tüm Beşiktaşlılara sevgiler...