Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 11:00   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Wenger'den Ronaldo itirafı

Wenger'den Ronaldo itirafı

Premier League ekibi Arsenal'in deneyimli Fransız çalıştırıcısı Arsene Wenger'den Cristiano Ronaldo hakkında önemli itiraf.

Wenger; yaptığı açıklamada, 23 yaşındaki Ronaldo'nun 2003 yılında Sporting Lisbon'da oynarken, takip ettiklerini ve transfer etmek istediklerini ama Lizbon'un o dönemdeki asistanı Carlos Queiroz ile Manchester United cephesinin ilişkilerinin çok iyi olması sebebiyle, bu transferi gerçekleşemediğini söyledi.

Başarılı Fransız teknik adam, "Onu tanıyorduk ve sözleşme imzalamak üzereydik. Belki bir gün size daha fazlasını anlatacağım ve çok daha fazla şaşıracaksınız. Ronaldo'nun bu kadar gol atacağını ise açıkcası düşünmüyordum, çünkü kanatta oynuyordu. Biri bana Lionel Messi - Cristiano Ronaldo kıyaslaması sorusu sorduğunda ise, Messi'nin driblinglerinin iyi olduğunu, kısa mesafede başarılı olduğunu söylerken, Ronaldo'nun frikik, şut, hız, iyi teknik ve bunun gibi bütün konularda komple bir futbolcu olduğunu söylüyorum. Onun bir başka kalitesini yansıtan yönü ise istikrarı. Çok az sakatlanıyor." diyerek ona olan gizli hayranlığını da net bir şekilde açığa çıkardı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla