Alıntı:
Fidel43´isimli üyeden Alıntı
Vallahi artik ben bu Besiktas Yönetimine e-mail atmaktan biktim.
Ama yinede bir tane daha yolladim.
Isterseniz kendimizi kandirmiyalim, yol yakin iken bu Transfer askiya alinsin. bilgi@besiktasjk.com.tr
Sen de Takimini seviyorsan ve sahip cikmak istiyorsan bu Video Link icerikli bir e-mail at!
Yönetim`in yaptiklari yanlislari daha fazla olmasina engel olalim, olan Besiktas`in Parasina oluyor ve sonunda Borc büyüyor.
Madem bu Gordon transfer edilecekti, neden ilk önce ona teklif götürülmemis?!
Ben ilaki Transfer istemiyorum, ama bize Armut`un birini, Elma diye sunmasinlar tepem atiyor!
Diatta, Higuain, Youla, say say bitmez diger Sezonlari da eklersek....  |
bi dolu iyi transfer de var arkadaşım bu kadar da abartılı konuşmayın en azından şu an takımı sırtlayanlar bütün yabancılarımız farkındaysanız...
Armut mu elma mı anlamadan bu tepkileri niye veriyorsunuz sorun zaten burda adamı bir kere izlememişsiniz abidik gubidik bi video görüntüsünden yorum yapıyorsunuz. İyi ki siz transfer komitesinde falan değilsiniz Sinan Engin i sevmesemde yapılan yorumları tek videoyla yapılan infazları görünce Sinan Engin in bu işi en azından bizlerden daha iyi yapacağını anlamış bulunmaktayım. Bu mantıkla futbolcu alınsaydı dünyadaki hiç bir oyuncuyu beğenmememiz lazımdı sanırsam. Çünkü hatasız kul olmadığı gibi hatasız futbolcu da olduğunu sanmıyorum. Hem de çok büyük oyuncular böyle komik hatalar yapabiliyor. Ferdinand ın mesela geçen sene kalecisine pas veriyim derken kendi kalesine attığı bi gol vardı bütün ingiliz medyası dalga geçmişti ama hiç biri de çıkıp bizim gibi bu bakiden de beter tarzında adamın kalitesiyle alakalı yorum yapmadı ki şöyle düşünün ferdinand gelmiş 30 küsür yaşına Gordon daha 23 hata yapması normal... Asıl performansını bizde bir 5 maç oynadıktan sonra görebiliriz diye düşünüyorum...