Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 14:34   #1
alperenkartal
 
alperenkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Üzülmez seveler buraya...

Arkadaşlar İbrahim'i sevmeyen birçok Bjk taraftarı olduğunu gözlemliyorum. Sevmeyenleri dinlediğimde de hiç mantıklı cevap alamıyorum. Ben neden seviyorum iboyu onu anlatıyım. bu sene zürih maçında adrese teslim orta yaptı ve delgado gol attı. liverpol maçında iki kiçinin arasında bobo ya pas verdi ve bobo gol yaptı. hatırlayamadım bir maçta daha yine bir asist daha yaptı. yani ibo ilk yarı boyunca hatırladığım 3 asit yapmış. hatırlamadığım varsa 1 -2 tane daha vardır.

ibrahim'den daha iyi bir Türk oyuncusu söylecek olan var mı ümit özat diyenler olabilir alman 2. liginde oynuyor yaşı ibodan daha genç, hakan balta olabilir. hakan balta oynadığı iki milli maçta topla oynadığı süre ibo'ya nazaran çok daha az 2 maçta bir orta bile yapamadı. ibonun oynadığı maçlara bakın halile attırrığı gol var yine ismini hatırlayamdığım biriisine gol yaptırdı. her milli maçta en az 4-5 orta yapıyor. top kaybı en az olan oyuncu ibonun bence milletin gözünde sevilmemesi sadece topun ayağına yakışmayışı. arkadaşlar bir oyuncunun top ayağına yakışmıyor diye onu sevmemek mi gerekli.

bu sene son iki ma.ın istatisliğini, göz önünde bulundurursak 60 kez topla buluştuysa bunlardan 12-13 gibi top kaybı yapmış. Bjk'nin en klas oyuncusu delgoda ise 120 kez buluştuysa 55 top kaybı yapmış. burada şunu diyen olabilir ama delgoda basit pas atmıyor orada haklılar.

benim bjk de tello ve delgadodan sonra ev beğendiğim topçu bence ibo oınun yerine hangi Türk oyuncuyu alacağız hayrentini diyenler olabilir iboya göre daha takoz defansif olarak daha iyi ama bence daha takoz.


AYRICA, İBO BJK TARİHİNİN EN İSTİKRARLI OYUNCUSU TAMAM ERTUĞRUL ANLAMIYOR DİYELİM FUTBOLCUDAN TİGANA DA ANLAMIYOR LUCESCU DA, DEL BOSGUEDE, RIZA DA KİM ANLIYOR BJK TARAFTARIMI.
BEN İBONUN YERİNDE OLSAM BİR MAÇ SONUNDA AYNI BU AÇIKLAMAYI YAPARIM.

Konu alperenkartal tarafından (02-02-2008 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir..
alperenkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla