Alıntı:
Meric´isimli üyeden Alıntı
ben de diyorum ki beşiktaşın şu mali yapısında güvenmediği oyuncuya verecek bir 2 milyon eurosu yok,büyük bir lüxtür bu,bi yandan sinan engin müthiş bir transfer yaptık derken siz hangi basın organına güvenip yönetimin bu oyuncuya güvenmediğini ima ediyorsunuz? |
benim de en çok merak ettiğim bu her çıkan habere inanıyor arkadaşlarımız sonra da buna göre eleştiri getiriyor. Kenan Öner in yaptığı açıklamada transferi kapattık ama hocamız acil bir istekde bulunursa düşünebiliriz dedi. Ama arkadaşlarımız yeni defans aranıyor diyorlar hem medya ya her yaptığı haberde b.k atarız hem de işimize gelince bu haberleri kullanırız bu nası iştir arkadaşlar. Nabıza göre şerbet vermeyi bırakalım biraz mantıklı düşünerek bi 5 maç falan sabredelim de adamı görelim. Alınış şekli falan muhabbetlerini de bırakalım artık. Drpic i kaç maç izledilerse bunu da o kadar izlediler yani öyle sadece antalyada 1 maç izleyerek bu transferi yaptıklarını sanmıyorum. Yoksa neden 2 milyon euro gibi bir para ödeyerek risk alsınlar hem de bu kadar genç oyuncu için. Başka isimli bi adama 1-2 milyon daha fazla verirlerdi en azıdnan biz iyisini aldık tutmadı derlerdi. Bu genç oyuncuya bu kadar para verdiklerine göre vardır bi bildikleri. Bu günü kurtarmak amaçlı değil geleceği kurtarmak amaçlı bir adımdır saygı duyulmalı ve izleyip öyle yorum yapmalı.