Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 21:23   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ç. Rize 1 -- Beşiktaş 0

Ç.Rize 1--BEŞİKTAŞ 0
Anderson 75'

KİMSE ÜZÜLMESİN İNÖNÜDE TURU GEÇERİZ

------------------------------------------------------

Rize'ye şansımız tutmuyor!
Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ç.Rize'a deplasmanda mağlup oldu
Ç.Rize 1-0 Beşiktaş

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda Ç.Rizespor'a 1-0 mağlup olduk. Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Beşiktaşımız, 90 dakika boyunca gol atmayı başaramayınca, rakip takım bulduğu tek fırsatı 75. dakikada Anderson'la gole çevirdi ve maçı kazandı. Atrık her şey rövanşa kaldı...

Gökhan 3 ay sonra...

Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, yıldız oyuncularımızdan Mathias Delgado ve Rodrigo Tello'yu Rize'ye getirmedi. Kaleci Rüştü ve İbrahim Toraman da ilk 11'de yer almayarak yedek kulübesinde oturdu. Sezon başından bu yana sık sık sakatlanıp takımdan uzak kalan savunmamızın belkemiği Gökhan Zan, yaklaşık 3 ay aradan sonra siyah-beyazlı formaya kavuştu. Maç boyunca hatasız oynayan Gökhan, ligde de forma giyemebileceğini gösterdi.

Baskılı başladık

Rize Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmaya baskılı başlayan taraf Kara Kartal oldu. İlk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklenen siyah-beyazlılar özellikle Nobre ve Bobo ile girdiği fırsatlardan yararlanamadı. Orta sahada Ricardinho ve Serdar Özkan'ın hareketli ve iyi oyunları sık sık pozisyona girmemizi sağladı. Dakikalar ilerledikçe baskısını arttıran Beşiktaşımız bir türlü girdiği fırsatları değerlendiremedi.

Bobo saç baş yoldurdu

Son haftalardaki formsuzluğuyla göze çarpan Bobo, bu karşılaşmada da girdiği net pozisyonlardan sonuç alamayarak taraftarlara adeta saç baş yoldurdu. Nobre ise yine hareketliydi ancak o da gol atmayı başaramadı. Beşiktaşımızın ilk yarıdaki baskılı futbolcu sonuç vermedi ve maçın ilk devresi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı da aynı ama...

İkinci yarıda da oyunun tek hakimi Kara Kartal'dı. Ç.Rizespor kalesine akın akın gelen ve sık sık ciddi pozisyonlar yakalayan ekibimiz bir türlü kaleci Gonzales'i geçmeyi başaramadı. Sol kanatta çok hareketli olan ve sık sık bindiren Serdar Özkan'ın ortalarını forvetlerimiz iyi değerlendiremedi. Geçtiğimiz hafta gol atan Brezilyalı yıldızımız Ricardinho da Delgado'nun yokluğunda oyunu kuran isimdi ancak onun çabası da sonuç vermedi.

Kritik dakika 60

Maçın 60. dakikasında Serdar Özkan'ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Bobo, topu boş kaleye göndermek yerine yerde yatan kalecinin üstüne vurunca top rakibe çarpıp dışarı gitti. Bu pozisyon maçın başından bu yana yakaladığımız en net pozisyondu.

Bobo çıktı Aydın oyunda

Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Bobo'ya daha fazla dayanamadı ve maçın 70. dakikasında Brezilyalı oyuncuyu oyundan alıp yerine genç Aydın'ı sürdü.

Atamadık, attılar!

Karşılaşmanın 75. dakikasında İbrahim Kaş inanılmaz bir hata yaptı ve Anderson topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Rize savunmasından atılan bir uzun topu karşılaşmaya hazırlanan İbrahim Kaş'tan önce araya Anderson girdi ve bomboş pozisyonda kaleci Halan'la karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu filelerimize gönderdi.

Maç boyunca adeta tek kale oynayan takımımız bir türlü gol bulamazken, Ç.Rizespor yakaladığı ilk pozisyonda golü buldu. Ama yapacak birşey yok futbolun kuralı bu: Atamayana atarlar!

Cisse çıktı Batuhan girdi

Son haftaların bir başka formda ismi Cisse de bugün durgundu. Çok yorulan Cisse, Ertuğrul Sağlam tarafından 89. dakika oyundan alındı ve yerine Batuhan girdi.

Oyun gerildi

Oyunun sonlarına doğru tansiyon iyice gerildi. Takımımızdan Bobo, Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Aydın sarı kart görürken, Ç.Rizespor'dan ise Sedat 83. dakikada kırmızı kart'la oyun dışı kaldı.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253

Konu VeysTube tarafından (03-02-2008 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir..
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla