Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 23:53   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arsenal rekor bozdu: 1-3

Arsenal rekor bozdu: 1-3

İngiltere Premier Ligi'nin 26. hafta mücadelesinde Arsenal deplasmanda Manchester City'yi 3-1 mağlup etti. Londra ekibine galibiyeti getiren golleri 9 ve 89. dakikalarda Adebayor ile 26. dakikada Eduardo Da Silva kaydetti. Ev sahibi ekibin tek sayısı ise 28. dakikada Fernandes'ten geldi. Arsenal aldığı bu galibiyetle, Manchester City'yi bu sezon sahasında yenen ilk takım oldu.
City of Manchester Stadı'nda oynanan maçta, Arsenal henüz maçın başında Sagna'nın getirdiği topta Adebayor'un attığı golle 1-0 önde geçti. Maçın 26. dakikasında ofsayt kokan bir pozisyonda Adebayor Eduardo'ya indirdi o da dönüp şık bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Bu golden 2 dakika sonra ceza sahası içinde Fernandes farkı bire indirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda da karşılıklı ataklar vardı. İlk yarıya oranla kısır geçen ikinci devrenin tek golünü maçın son dakikasında yine Adebayor kaydetti ve takımını rahatlatan golü attı.
Arsenal bu sonuçla puanını 60'a çıkartırken maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Manchester City ise 41 puanda kaldı. Londra ekibi bu galibiyetle, ligdeki yenilgisizliğini 9 maça çıkarmış oldu. Manchester City ise 3 galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla