Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 23:54   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Almeria Real'i de yendi

Almeria Real'i de yendi

İspanya La Liga'da 22. hafta karşılaşmasında Almeria ile Real Madrid karşıya geldi. Bu sezon La Liga'da gösterdiği müthiş performansla ezeli rakibi Barcelona'nın 9 puan önüne geçen Real Madrid, mutlak üç puan parolasıyla çıktığı Almeria deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Baştan sona büyük bir heyecana ve mücadeleye sahne olan karşılaşmada Almeria'ya galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 16. dakikasında Juanito ve 47. dakikada penaltıdan Negredo'dan geldi.
ALMERİA FIRTINASI
Daha önce Espanyol, Deportivo ve Valencia'yı yenen Almeria, Real Madrid'i de yenerek arka arkaya dördüncü galibiyetini aldı. İspanya La Liga'da ilk sezonunu yaşamasına rağmen üstün bir performnas gösteren Almeria, Real Madrid karşısında aldığı kritik galibiyetin ardından La Liga'da puanını 32'ye yükseltti. La Liga'da son 9 haftada 9 galibiyet alarak 27 puan toplayan Real Madrid ise 53 puanda kaldı. Real Madrid gelecek hafta Valladolid ile Barnebau'da karşı karşıya gelecekken, Almeria ise Mallorca deplasmanında galibiyet arayacak.
BARCELONA'YA GÜN DOĞDU!
İspanya La Liga'da 22. hafta heyecanı Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Real Madrid'in en yakın takipçisi Barcelona Nou Camp'ta Osasuna'yı konuk edecek. Ronaldinho'nun yeniden takıma dönmesiyle morallen Katalanlar, Real Madrid'in puan kaybettiği kritik haftada Osasuna'yı yenerek aradaki puan farkını eritmek isteyecek. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sevilla ise Ersen Martin'in formasını giydiği Recreativo Huelva'ya konuk olacak. Milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin attığı gollerle hayat verdiği Villarreal ise El Madrigal'de Racing Santander karşısında galibiyet arayacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla