Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2008, 00:35   #10
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

simdi bikere fenerli topcularin pesini ve kiyaslama isini bi birakalim kaldiki carlos sol bek bolgesinde dunyada kim varsa en iyi bildigimiz onlarin hepsine 5 basar karalamaya gerek yok yigidin hakki yigide vericeksin

gelelim iboya valla benim gozumde sadece besiktas takimi icn yuregini ortaya koyan yeteneksiz bir futbolcudan baska birsey degil sahsen eskiden derdimki bu adama orta saha cizgisini gecirtmezsen cok iyi defans oynar diyordum ama yanilmisim 30 lu yaslarini coktan gecmis bir defans oyuncusu her defasinda adamini kaciriyorsa benim icin bitmis demektir yollansin kovulsun demiyorum hakki gecmistir ve unutmayinki hakkini fazlasiylada almistir 1 milyon ytlden fazla para aliyor senelik omru hayatinda hickimse ona bu parayi vermez satilmasin ama takimada konulmasin yeter artik eger alinabiliyorsa cok iyi bir sol bek eger alinamiyorsa cok iyi bir sol acik alinip tello beke cekilebilir kaldiki cok iyi yapiyor

ibrahime cok iyi diyen arkadaslar antep ve konya maclarinda yedigimiz gollere dikkat etsinler ibrahim ne yapiyor profosyenel futbolcu degilim ama ben bile pozisyonumu soyle alirdim bole yapardim diye bir fikrim oluyor ibrahim sadece zuritayla beraber kossa antep macinda o gol asla olmazdi asla
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla