Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı
bence tamamen sistem sorunumuz var. holosko sağ kanatta oynatılmamalı. serdar özkan neden solda oynuyor.orta sahamız zayıf kalıyor. biz 3 forvetle çıkıyoruz. birde ricardinho çok istekliydi ben beğendim açıkçası.inşallah formunu biraz daha arttırır |
Abi serdar özkan solda oynamasa kim oynayacak ayıptır sorması.Takımda tellodan başka solda oynayan bir oyuncumu var.Aydını oynatabilirdi belki ama hoca serdar özkanı seçmiş.Bunda birşey yok bence.Tamamen mecburi yani tek maçlık birşey bu...
Maça gelincede mağlubiyeti hakettiğimizi düşünmüyorum.Şans hiç yanımızda değildi tabi şansın yanında bir de beceriksizlik vardı.Bobo git gide kötüleşiyor.Bir an öce gol atması lazım yoksa başımızı çok yakacak bu gidişle.Ya da kesik yemesi lazım ertuğlul hocadan.Ertuğlul hoca boboyu kazanmaya çalışıyor belki ama olmayıncada olmuyor işte.Fazla zorlamaya gerek o yüzden...Bir maç holosko nobre ikilisini görsek iyi olur bence...İnönüde bu turu rahatlıkla geçeceğimizi düşünüyorum.En az 3 atarız bunlara.Her zaman şans yanlarında olmaz bunların.Turdan rahatım yani..