Alıntı:
Fidel43´isimli üyeden Alıntı
Kolay para kazanmanin yolu Besiktas ile Anlasma imzalamak, herhalde bunu yakinda Dünya da duymayan olmiyacak.
Aman Tazminat Davasi acilmasin diye üstüne bir Milyon daha fazla verip de daha büyük yanlis yapildigna inaniyorum.
Bu Schildenfeld`in sansizligi ismi önceden Medya da gecmemesi oldu.
Hayirlisi diyelim, Gordon`a ilk Macina ciktiginda tepki verin demek dik, bazi Arkadaslar inadina yanlis anlamakta israrli olmasin.
Baskan Demirören`nin ilk icraati, Lucescu`yu gönderip Del Bosque`yi getirmesini anlamamistim.
Simdi bu imza`yi da attin madem, al Drpic`i sezon sonunda iyi bir fiyata sat!
Higuain`i göndermesini biliyorlar ama, Takim sanki Deneme Tahtasi!
Her yarim senede Oyuncu degistiriyoruz, Operasyon üstüne Operasyon.
Sen gel de uyum sagliyan bir Ekip bekle bu sartlarda. |
birader sen lucescunun gönderilmesini anlamayamadın belki benim ve bazı duyarlı taraftarlar gibi buna isyan ettin ama. Bir çok BJK seyircisi de o dönem yaşanan başarısızlıktan sonra lucescu nun gitmesini istiyordu, aynen del bosque nin rıza nın ve tigana nın gitmesini istedikleri gibi. Ve eminim bu kişiler hep aynı kişiler. Çünkü başarının kolay gelen bir şey olmadığını artık anlayamıyor bu insanlar. Sanki birilerini yollayarak istifa ettirerek büyük atılımlar yapacağımızı sanıyorlar. Böyle bir şey olmayacak tam işleri yoluna koymaya başlayan bir yönetim oluşmaya başlarken şimdi onu da istifa ettirip herşeye 0 dan başlayacağız bunun neresi mantıklı... Bu sene başarısız olunursa zaten kendileri gidecekler bu yüzden karmaşa yaratmanın isyan etmenin şimdi bir anlamı yok bunu anlamak lazım artık...