Alıntı: mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı
şuan tandoğan'ın takıma olumlu anlamdakatkısı yok... cafu'nun orada neler yapabileceğini tartışmayız sanırım. sadece yarım sezon değil , önümüzdeki yıl içinde faydalı olacağına kuşkum yok. yaş o kadar problem değil , 37 yaşında milan'da oynayan adam Beşiktaş'ta niye oynamasın! isimler arası kıyaslama yapmazsak nasıl kıyaslama yapıcaz ? keşke gelse ama sanmıyorum , ne ertuğrul hocanın ne de cafu'nun isteyeceğini. | hala tandoğanın katkısı yok dediğine inanmıyorum..ben zaten onları savunmuyorum her olayda tandoğan veya bakinin adının geçmesinden sıkıldığımı belirtiyorum..bu adam milanda oynamıyor yedek kulübesinde oturuyor ayrıca..seneyede oynayacağını hiç sanmıyorum 37 yaş futbol için geçkin bir yaş..tecrübesini zaten bende tartışmıyorum ama olmayan paramızıda böyle yarım yada 1 buçuk sezonluk bir stoper için harcamamalıyız diye düşünüyorum..illa bi kıyaslama yapmak istersen eskilerden yap bence..mesela takıma yeni bir zago lazım..bukadar basit..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. |