Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2008, 09:01   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Geçit vermem

Hırvat stoper, Beşiktaş'ta çok başarılı olacağını belirtirken Liverpool maçında taraftarlara hayran kaldığını vurguladı.


Yeni transfer Gordon Schildenfeld, kendisinin de katılmasıyla Beşiktaş'ın daha iyi bir ekip olacağını söyledi. Schildenfeld, BJK TV'deki röportajında, kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünü belirterek, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha yukarılara taşıyacağım. Umarım buradaki performansımla milli takımın Click the image to open in full size.değişmez ismi olurum'' diye konuştu.

ORTAM MÜKEMMEL
Transferinin çok çabuk geliştiğini kaydeden Hırvat oyuncu, "Ortam ve tesislerin çok güzel, hatta mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Zagreb de büyük bir şehir ama İstanbul'un trafiği dışında fantastik bir yer olduğunu gördüm. Burada çok mutluyum. Transferim gerçekten sürpriz oldu. Ama sporun içinde bunlar var. Her şeyimi Beşiktaş'a vereceğim'' açıklamasını yaptı.

MAÇLARINI İZLEDİM
İyi bir profesyonel olduğunu ve bu nedenle uyum sorunu yaşamayacağını söyleyen Schindelfeld, "Beşiktaş, Avrupa'da tanınan bir kulüp. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını izledim. Ayrıca Türk futbolunu yakından tanıyorum. Hırvatistan'da iyi takımlar olmasına rağmen, Turkcell Süper Lig'in daha zor ve kaliteli olduğunu kendi gözlemlerimden biliyorum" dedi.

ŞOV MUHTEŞEMDİ
BEŞİKTAŞ
taraftarını da öven Schindelfeld "İstanbul'daki Liverpool maçını hem televizyondan, hem de daha sonra internetten izledim. Taraftarların şovu muhteşemdi. Bunları yaşayacak olmam heyecanımı artırıyor'' ifadesini kullandı. Kendine güvendiğini vurgulayan Schindelfeld, Türkiye'de rakip forvetler karşısında çok başarılı olacağını ve onlara geçit vermeyeceğini kaydetti.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla