Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2008, 12:09   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam'dan tur garantisi

Sağlam'dan tur garantisi
Genç hocamız, "Rize önündeki yenilgiyi telafi edeceğiz. Turu geçeceğiz, ligde de zirve yarışını sürdüreceğiz" dedi.

Çaykur Rizesspor karşısında alınan yenilgi, Beşiktaş’ta üzüntüye sebep olurken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, başkan Yıldırım Demirören’e tur garantisi verdi. Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçından boynu bükük ayrılmalarına rağmen, yarı final vizesi alacaklarını kaydeden Sağlam, futbolcularını beceriksizlikle suçladı. Başkan Demirören ile bir araya gelen genç hoca yeni transfer Schildenfeld’in takıma girmesiyle savunmadaki sorunların azalacağını iddia etti. Demirören ise Sağlam’a, "Yönetim olarak istediğin tüm oyuncuları kadromuza kattık. Çaykur Rizespor karşısında sergilenen ciddiyetsiz futbol beni kızdırdı. Taraftarlarımıza başarı sözümüzü yerine getirmeliyiz. Daha tempolu ve savaşan bir oyun çıkarmalıyız. Bunu bekliyorum. Defansımızdaki sorunlar sezon başından bu yana devam ediyor. Çok üzülüyorum" dedi.
Sağlam ise Çaykur Rizespor önünde iyi oynadıklarını belirterek şunları söyledi: "Kalemize iki kez geldiler, golü de buldular. Bu turu geçeceğiz. Yeni transferimiz Gordon Schildenfeld, savunmadaki sorunlarımızı çözecek kalitede. Kayserispor maçında Gordon’u herkes görecek. İyi bir savunmacı. Bundan sonra Beşiktaş defansında problem olmayacak. Forvette de beceriksiz bir maç çıkardık. İnanılmaz hatalar yapıyor ve goller kaçırıyoruz. Bu sorunu en kısa sürede çözeceğiz."
Avrupa kapıları iyice açıldı
Beşiktaş’ın yeni transferi Gordon Schildenfeld, kendisinin de katılmasıyla siyah beyazlı takımın daha iyi bir ekip olacağını söyledi. Dün takımla birlikte ilk çalışmasına çıkan Hırvat oyuncu, şimdiye kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünü belirterek, "Beşiktaş’a transfer olmamla Avrupa’nın kapıları bana iyice açıldı. Türkiye’de rakip forvet oyuncuları karşısında çok başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.


Kaynak: Hürriyet
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla