Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2008, 18:37   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milli kadroda onlar yok!

Fatih Terim basın toplantısı düzenledi ve kadroya almadığı isimleri açıkladı.

EURO 2008 Finalleri hazırlıklarına bu hafta oynayacağı İsveç maçıyla başlayacak olan Milli Takım'da Teknik Direktör Fatih Terim basın toplantısında Semih'in İsveç kadrosundan çıkarıldığını söyledi.
Milli Takım'daki sakat futbolcular hakkında bilgi veren Terim, kadrodan çıkıralan isimleri açıkladı.
Kadrodan çıkarılan isimler;

-Sol arka adalesinden sakat olan Serhat Akın
-
Galatasaray maçında sakatlanan Semih Şentürk
Terim, şu an için yerlerine kimsenin alınmayacağını söyledi
.

"Minimum üç maç düşünüyoruz Mayıs ayında. Bunlar 20, 25, 29 Mayıs'ta olacak gibi görünüyor. Bu maçlar Slovakya, Uruguay, Finlandiya ile oynanabilir. Kampımız Mayıs 18'den itibaren Almanya Bilefeld'de olacak büyük ihtimalle. Turnuvada oynayacağımız gibi buradaki hazırlık maçlarını da 4 gün arayla oynamak istedik. 1 Haziran'da bir maç daha yapabiliriz."
Milli Takım kadrosunu 11 Mayıs'tan önce basın toplantısı ile açıklamayı düşünüyorum. İlk açıklayacağım kadro büyük ihtimal 23 kişiden fazla olacak. Daha sonra kadro 20 futbolcu ve 3 kaleci olmak üzere 23 kişiye inecek."
"YENİ OYUNCULAR GÖREBİLİRSİNİZ"

"Mayıs başında açıklayacağım ana kadar her oyuncuma Milli Takım açıktır." diyen Terim hazırlık döneminde Milli Takım'a yeni isimler çağırabileceğini söyledi. Futbolcuların hazırlık maçlarında kadroya çağrılmasalar bile finallere çağrılacakmış gibi çalışmalarını isteyen Fatih Hoca, finaller döneminde bile aynı durumun söz konusu olduğunu ifade etti. 23 oyuncunun dışında bir de bekleme listesi yapacağını söyleyen Terim "Sakatlık durumlarında kadroya çağrılmaları muhtemel oyuncular olacak, onlar da kendini hazır tutacak." dedi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla