Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 08:53   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri taktiği!

Beşiktaş Kayseri'de sistemi değiştirecek. Bobo, Nobre, Holosko'dan biri yedek bekleyecek.
5.2.2008



Beşiktaş, Kayserispor karşısında çok farklı bir sistemle oynayacak. Bobo, Nobre, Holosko üçlüsünden biri, yedek bekleyecek.

Kalabalık orta alan

Ligde oynadığı son 6 maçta 18 puan toplayan Beşiktaş, zorlu Kayserispor deplasmanında farklı bir taktikle mücadele edecek. Filip Holosko’nun gelişiyle birlikte Nobre ve Bobo’yla çeşitlilik kazanan hücum hattı, Kayseri’de değişecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam; Holosko, Bobo ve Nobre üçlüsünden birisini kulübeye çekecek. Nobre’nin performansından memnun olan genç çalıştırıcı, Brezilya Milli Takımı’na çağrılan Bobo ya da yeni transfer Holosko’yu yanında oturtacak.
Sakatlar iyileşiyor
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın tatlı bir sıkıntısı da var... Sakatlığından tamamen kurtulan ve eski formuna kavuşan Serdar Özkan, formaya göz kırpıyor. Ayrıca tamamen iyileşen Matias Delgado ile Rodrigo Tello, Kayseri deplasmanında takıma geri dönecek. Tüm oyuncuların yanı sıra Ricardinho’nun da performansı, Sağlam’ı kadro konusunda köşeye sıkıştırdı. Ertuğrul Hoca’nın, Bobo yerine Serdar Özkan’ı oynatabileceği öğrenildi.
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla