Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 11:17   #1
TeSTeRe_07
 
TeSTeRe_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Schldenfeld'den İlk Röportaj

Click the image to open in full size.
Schildenfeld’den İlk Röportaj
03.02.2008 14:36

Yeni transferimiz Gordon Schildenfeld, ilk röportajını BJK TV'ye verdi. Şimdiye kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünü belirten Schildenfeld, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum" dedi. Herşeyin çok çabuk geliştiğini belirten Schindelfeld, "Ortam ve tesisler çok güzel, hatta mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Zagreb de büyük bir şehir ama kısa süre olmasına rağmen İstanbul'un trafiği dışında fantastik bir yer olduğunu gördüm" dedi.
İyi bir profesyonel olduğunun altını çizen Hırvat futbolcumuz, "Bu nedenle adaptasyon sorunu yaşamayacağımı ve zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum. Beşiktaş çok iyi bir futbol takımına sahip ve Avrupa'da tanınan bir kulüp; bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını ben de takip ettim. Ayrıca Türk futbolunu ve futbolcularını da yakından tanıyorum. Hırvatistan'da iyi takımlar olmasına rağmen, Turkcell Süper Ligi'nin daha zor ve kaliteli bir lig olduğunu kendi gözlemlerimden biliyorum" diye konuştu.
Çaykur Rizespor ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçını televizyondan izlediğini söyleyen Gordon Schildenfeld, "Bu maçta çok şanssız olduğumuzu söyleyebilirm. Ama 2 ayaklı bir tur ve telafisi var. Biz bu ilk maçı telafi edecek güçteyiz. Benim de katılmamla Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olacağını düşünüyorum" dedi.
Bugüne kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünün altını çizen genç transferimiz, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum. Yaşım itibarıyla artık ülkemin ümit milli takımında oynayamayacağım; umarım buradaki performansımla A milli takımın değişmezlerinden olurum" şeklinde konuştu.
Şampiyonluk yarışına da değinen Schindelfeld, "Şu an liderle 2 puanlık fark var ve biz de yarıştaki 2 rakibimizle evimizde oynayacağız. Bu avantajı değerlendirerek mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Son olarak taraftarlarımıza değinen Schindelfeld, "İstanbul'daki Liverpool maçını hem televizyondan hem de daha sonra internetten izledim. Maç sırasında ve galibiyet sonrasında taraftarların şovu tek kelime ile muhteşemdi" diye konuştu.
__________________
:::::.....тєѕтєяє.....:::::
TeSTeRe_07 Ofline   Alıntı ile Cevapla