Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 14:09   #12
nbacem

nbacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
çArşı34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İstanbul'daki hapoel maçı için beyler herkes şartları zorlasın.ben şimdiden işi şansa bırakmamak için önlemler almaya başladım.26 şubat akşamı akatlarda olmak için seferberlik ilan ediyorum.umarım hepiniz o maç için hazırlanıyorsunuzdur.çünkü hakikaten kaçmayacak bir maç,ve işin ciddi olan tarafı artık eleminasyon sistemi devrede,yani başka bir deyişle küçük büyük farketmiyor.hiçbir takımın şakası yok.yahudiler ilkmaç için salonu kesin doldururlar bence ve çok ateşli oldukları söyleniyo..bizde Akatlar'a gidip ne kadar ateşli olduğumuzu gösterelim diyorum.hem bundan sonra kolay maç yok ve bizsiz kazanamayabilirler.bu yüzden herkesi şimdiden şartları olgunlaştırmaya çağırıyorum,herkesi hapoel maçına bekliyorum..İNŞALLAH Hepimiz Akatlarda olucaz ve DEV YÜREKLİLER'de maçı kazanıp turu geçecekler.....

Süpersin Zaten bizde basketbolda forumda başadıktan sonra baya taraftar çektik.. soın uleb maçına pota arkasından geln oldu... Biz her zaman ordayız..Herkesi bekleriz maçtan öncede Kartal Yuvasını gezin mutlaka çok süper şeyler gelmiş..

Maça Gelince; OYAK son aldığı deplasman galbiyeti ile atyaklandı ve kümede kalmak için umutları var pota altları çok savaşıyor.Bize ise Nicevic Sakat mersin maçındada oynayamkayacak gibiydi oynamadı malesef büyük bi ihtiimal Delgado ile Tello gibi Haupel Maçına saklıyacak ergin hoca .Ancak yinede kaya -dalmau-apodaca ve shumpert - cevher 5'lisi ile rahat alırız..

The RocK!...
nbacem Ofline