Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2006, 09:21   #1
daraban

daraban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Brezilyalı gençler EWANDRO RONCATTO - FRED - FERNANDİNHO kimse görmüyormu !!!

Brezilyalı gençler EWANDRO RONCATTO - FRED - FERNANDİNHO kimse görmüyormu !!! bu brezilyalı gencleri alın şu adamları eminim ki bu adamlar gelecekte buyuk fiyatlarda transfer olacak oyuncular. eğer Beşikteş Bu gençleri alabilirse 2 sene sonra Brezilya milli takımının starları Beşiktaş ta oynuyor olacak !!! Yöneticilerimize sesleniyorum. Lütfen Beni Duyun !!!!

EWANDRO RONCATTO: Çok tehlikeli bir forvet yeterki ikili forvetin sol tarafında oynuyor. 20 Yaşında Brezilya milli takımına girmeyi başardı.
Evandro Roncatto, Sol ayaklı, Gol kaçırmayan ve en önemlisi çok genç olan bir yıldız adayı..1986 Dogumlu Roncattonun peşinde bi aralar galatasaray da vardı, ama eski Galatasaraylı Cristian: O Klube gitme kesinlikle paranı alamazsın demişti. Böylece Galatasaraya Hayır yanıtını vermişti Roncatto.Ayrıca orta sahanın solunda da görev alıyor Ben ce bu adam tam Beşiktaşımıza yakışacak adam...

DE LA CUESTA : Tam adıyla jose julian de la cuesta 1983 DOGUMLU BİR Colombiyalı. Cadiz Takımı onu geçen sene Atletico Nacional taımından aldı.Hızlı, çevik,defansif özlellikleri çok iyi olan bu oyuncu bazen hücum organizasyonlarına da yardımcı oluyor. Süper bir sol bek...

Bilmediğiniz Bazı yıldız adayları...

BU oyunculara dikkat edin !!!

Evandro Roncatto: Guarani
Dudu Omagbemi: Goa(Hindistan)
Jo:Chorintians
de la cuesta:Cadiz(İspanya 1. ligine yükseldi)
Freddy Adu:C United
Özgürcan Özcan: Galatasaray
Sezer Öztürk:Levekuzen
Issac Promise:Chelsea Rezerve
John Obi Mikel:Chelsea Rezeve
Deniz Can: Dortmund
Igor Akinfeev:CSKA Moskov
Vincent Kompany:Anderletch
Johantan Spector:Man Utd Rezerve
Lionel Messi:Barcelona
Ochei:Nigeryada bi takım
Pelle:Italyada bi takım
Yaser Yildiz:Beşiktaş
Gilberto Martinez:Brescia
Toledo:Catanzaro
Pisculisci:Argentinos
Radamel Garcia: River PLate
Guarin:Colombia da bi takım

Bunlardan En Önemlileri:
Evandro Roncatto
Vincent Kompany
Lionel MESSİ
Jose Julian de la Cuesta:TAM ARANAN SOL DEFANS
Freddy ADU

Konu daraban tarafından (14-06-2006 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir..
daraban Ofline