Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 08:35   #1
Pritt

Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow 'Tamamen tesadüf'

Zan, sakatlığının milli maçlardan önce düzelmesinin sadece bir tesadüf olduğunu söyledi.
6.2.2008

Gökhan Zan, sakatlığının milli maçlardan önce düzelmesinin sadece bir tesadüften ibaret olduğunu söyledi.
‘Aksi düşünülemez’
Eski yöneticilerden Celal Kolot’un da bir zamanlar “Milli maçlarda oynuyor, Beşiktaş’ta oynamıyor” sözleriyle eleştirdiği Gökhan Zan, bunun tamamen bir tesadüf olduğunu söyledi. “Milli Takım’da oynamak, her futbolcu gibi benim için de bir şeref konusudur” diyen tecrübeli oyuncu, “Aynı gururu, Beşiktaş formasını taşırken de hissediyorum. Benim sakatlığımın tam milli maçlar öncesinde geçmesi tamamen bir tesadüftür. Bunun aksinin düşünülmesi kesinlikle doğru değildir” ifadesini kullandı.

‘Başka örnekler var’
Bu tür söylentilerin kendisini derinden üzdüğünü de vurgulayan Zan, şöyle devam etti: “Serdar Kurtuluş ve Deniz Barış da uzun süreli sakatlıklar yaşadı. Benim durumum da onlardan farksız. Siyah-Beyazlı formayı giydiğim müddetçe, gücüm bitene kadar elimden geleni yapacağım. Rize maçıyla sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Hem kupada, hem de ligde şampiyonluğu hedefliyoruz. Ben de talihsizlikleri son verip, takımdaki sürekli olarak almak istiyorum.”
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla