Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 11:24   #31
burki8686
 
burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
disappear´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bazı arkadaşlar kayseri yönetimi satmyıor neden böyle teklif yapıyoruz veya CAS ın son kararından sonra bu kadar para mı veirlir gibi laflar ediyor.

Öncelikle şunu belirteyim kayserispor un sezon sonuna kadar satmayı düşünmüyoruz diyor fakat geçen hafta içi fener teklif sununca ve bu medyaya yansıyınca Beşiktaş eğerki öyle bir teklif varsa 7 milyon euro ve bir kaç futbolcu önerisini sunarız diye bir öneri yaptı fakat yinede satmayacaklardır ama sezon sonu ilk tercih Beşiktaş olacağı kesin diyebilirim.

Gelelim fiyatın az çok ve Cas ın kararına.
Cas'ın verdiği kararı iyi okursanız 28 yaş ve üstü futbolcular,3 yıl ve üstünde forma giyen futbolcularda geçerlidir diyor. yani m.topuz gibi oyuncular için verin 1.5 milyon euro serbest kalır diye bişey yok. basacaksın alacaksın

Sezon sonu büyük ihtimalle topuz Beşiktaş'ta olacak.
Hocam zaten fifanın talimatlarında böyle bir kural var neden mahkeme kararı cıksın ki yani bu konuda.Bu cas'ın aldığı yeni karar genç oyuncularıda kapsıyor.Yani öyle 28 yaş üstü ile sınırlı değil.Yanlış bilmiyorsam tabi...Hatta bak andy webster adlı oyuncu 28 yaşından küçük;İskoçyalı Andy Webster'in 2006 yılında ülkesinde oynadığı Heart of Midlothian takımından İngiltere ekibi Wigan Athletic'e transferinde haklı olduğunu açıkladı. CAS 41 sayfa tutan kararında o zaman""""" 26 """"yaşında olan Webster'in sözleşmesi olmasına rağmen bonservis ücretinin piyasa değerine göre değil, futbolcunun yılda kazandığı ücrete göre hesaplanacağını bildirdi.Senin yanlış anladığın nokta şu;cas öyle bir karar vermedi,o maddeye dayanarak genç oyuncularında buna tabii olduğunu belirtti.
__________________
Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!

Konu burki8686 tarafından (06-02-2008 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir..
burki8686 Ofline