Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 13:49   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ataman: Efes Pilsen'i eleyeceğiz

Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol takımı antrenörü Ergin Ataman, Opel Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakipleri olan Efes Pilsen'i eleyeceklerini savundu.


Ankara'da yapılacak sekizli finalde çeyrek finalde Efes Pilsen ile 8 Şubat Cuma günü karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takımın antrenörü Ataman, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi durumda olduklarını ve Efes Pilsen'i eleyeceklerini dile getirdi.
Efes Pilsen ile yapacakları karşılaşmayı erken final olarak nitelendiren başarılı antrenör, “İki takım da kupanın en büyük favorisi. Finale kadar üç maç yapacağız ve hepsini kazanmak zorundayız. Bu yüzden her maçı final olarak ele alabiliriz. Efes Pilsen de bizim kadar kupanın favorisi. Her iki ekip kupayı kazanmak istiyor” dedi.
Takımına güvendiğini belirten tecrübeli antrenör, şöyle devam etti:
“Takımımızın moral ve motivasyonu üst seviyede. Herhangi bir sıkıntımız yok. Maçları Ankara'da oynayacak olmamız bizim için büyük bir avantaj. Başkentteki taraftarlarımız takımlarına kavuşacaklar, dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum.”
Kupada mücadele eden 8 takım içinde Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom gibi güçlü rakiplerin bulunduğunu, ancak maçları teker teker düşündüğünü ifade eden Ataman, “Geçtiğimiz hafta Mersin'de çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Yükselen bir performansımız var. Bunun kupaya yansıyacağını düşünüyorum. Takımımızda herhangi bir sakatlık ve sorun yok. Oldukça iyi durumdayız. 8 Şubat Cuma günü Efes Pilsen karşısında güzel bir oyun ve iyi bir skorla tur atlayacağımızı düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla