Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 17:56   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulüpler Birliği Tarafından Önerilen H.Doğan'ın Tuttuğu Takım Ve Röportajı

Hasan Doğan kimdir?

Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün yapılan toplantısında, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda başkan adaylığı için Hasan Doğan'ı destekleme kararı aldı. Bu kararın alınmasının ardından gözler Hasan Doğan'a çevrildi. Türk futbolunu yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Hasan Doğan kimdir? Sporx sizler için derledi...
Hasan Doğan zaman zaman Erdoğan'ın üzerinde gördüğümüz ceketleri üreten Ramsey isimli firmanın ortağı. Özellikle İsviçre milli maçından sonra hedef adam haline gelen Doğan, yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle futbol işlerinden çekilme kararı aldı. Haluk Ulusoy'un gitmesinin kesinleştiği 17 Ocak Genel Kurulu’na kadar, yaklaşık 2 sene boyunca futboldan elini eteğini çeken Doğan, Şenes Erzik'in adaylığı kabul etmemesi üzerine yeniden gündeme geldi. Ancak Doğan, adaylık tekliflerini reddetmişti.

Hasan Doğan'ın 16 Ekim 2006 tarihinde Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajın bir kısmını sizlere aktarıyoruz;
Fanatik bir Beşiktaşlısınız. Memnun musunuz gidişattan?

"Bir taraftar olarak tabii ki neticelerden memnun değilim. Yıldırım başkan çok hızlı başarı istiyor ve hiç sabrı yok. Bir proje ortaya koyuyor olmayınca hemen vazgeçiyor. Bu hocayla başarının geleceğine inanıyorum ama yönetimin sabrı var mı bilemem."
* Demirören'in şampiyonluk kupasını Saffet Ulusoy'a götürmesini nasıl karşıladınız?
"Beşiktaş Başkanlığı ile Yıldırım Demirören'i birbirine karıştırmamak lazımdı. Camiayı ve başkanı zor durumda bırakan bir davranış oldu. Yarın bir gün Beşiktaş şampiyon olsa, herkes bunu Ulusoy'un yaptığına inanır."
*Başbakan evime ilk geldiğinde eşime "Yenge karnımız aç" dedi
"Başbakan ile belediye başkanı olduğu dönemde tanıştık. Sonra birbirimizi sevdik ve arkadaşlığımız devam etti. Bir gece Remzi Gür'ü aradı, o da bizdeydi. Sonra bir de baktık kalkmış gelmiş. Yanında Abdullah Gül de vardı. Merhaba faslından sonra eşime dönerek "Yenge bizim karnımız aç" dedi. Tabii hanım kıpkırmızı oldu. Ne bir hazırlık var, koskoca belediye başkanı eve gelmiş. Panik içinde mutfağa koştuk. O da arkamızdan geldi. Bizim telaşımızı anlamış olmalı ki buzdolabını açtı, "Telaşa gerek yok şundan biraz, bundan biraz" dedi, bizi de rahatlattı. İçi dışı bir, samimi, alçakgönüllü, göründüğü gibi gözüken biridir Başbakan. Son derece samimi ve insanı rahatlatan bir yapısı vardır."

06.02.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla