Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 22:52   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Fenerbahçe, hazırlık maçında Pendik'e boyun eğdi :)

Fenerbahçe, hazırlık maçında Pendik'e boyun eğdi

Fenerbahçe, Samandıra Tesisleri'nde oynadığı hazırlık maçında Pendikspor'a 1-0 yenildi.
84. dakikada Mehmet Narin'in attığı golle maçı konuk takım kazandı.
Böylece sarı-lacivertliler, 1999 yılındaki Türkiye Kupası maçında 2-1 yenilerek elendikleri Pendikspor’a, hazırlık maçında da yenilmiş oldu.
Şilili futbolcu Maldonado, Deniz’le birlikte ön liberoda görev alırken, risksiz bir oyun ortaya koydu. Hücuma fazla katkıda bulunmayan Maldonado, maç boyunca pas hatası da yapmadı.
Bu karşılaşmada Fenerbahçe hiç bir yıldız oyuncusunu sahaya sürmezken, yedek oyuncularıyla çıktığı maçta yeni transfer Maldonado 90 dakika sahada kalarak takım arkadaşlarına uyum sağlamaya çalıştı. Daha çok Maldonado için alınan hazırlık maçında sakatlıktan tam olarak kurtulmaya çalışan Deniz ve Serdar'ın da durumuna bakıldı. Appiah'ın yerine alınan Maldonado kesici yönüyle ön plana çıktı.
Güney Amerikalı'nın Garanti oynamayı seçen ve rakibinden top çalma konusunda çalışmalar yaptığı görüldü. İlk 15 dakikada tutuk görünen Maldonado ilerleyen bölümde rakibe çok pres yaparken, ileri çıkmadığı ve Appiah ile Aurelio kadar gol koklamadığı dikkat çekti.
Sarı-lacivertliler, Pendikspor maçında Serdar, Önder, Yasin, Can, Vederson, Ali, Deniz, Maldonado, Gürhan, Kemal, Kazım 11’i ile mücadele etti.
Karşılaşmada forma giymeyen futbolcular ise tesislerde çalıştı.
Fenerbahçe, yarın yapacağı tek antrenmanla Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla